Residentie Pura Vida in Genk vanaf € 256.500
(Zimmo-code: 10047JA)

4026
Keer bekeken
14 keer
Favoriet project
Populariteit
732 dagen
Op Zimmo
18 dagen geleden
Laatste update

Winterslagstraat, 3600 Genk

Zimmo-code: 10047JA

Prijs € 256.500

Met nieuwbouw project ‘Pura Vida’ trachten we een plek te creëren waar de bewoners kunnen genieten van het leven, zij het via de mooie appartementen voorzien van ruime terrassen met een uitstekende oriëntatie naar de zon, of via het aanbieden van een simpele toegang tot het bruisende centrum van Genk met de vele horecazaken die zich letterlijk op een steenworp bevinden.
Deze nieuwbouw bestaat uit 14 energiezuinige (BEN) appartementen, dewelke een mix zijn van gelijkvloerse appartementen met een gezellige en privatieve stadstuin, tot knappe 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen en een magnifieke penthouse met prachtige zichten op het centrum van Genk, dit verdeeld over 6 bouwlagen.
In de kelderverdieping zijn tevens voldoende ondergrondse parkings en bergingen voorzien voor alle wooneenheden. Deze verdieping is rechtstreeks toegankelijk via de lift of trap. Ook is hier een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.
Alle appartementen worden uiterst kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt naar de smaak en ideeën van de koper, waarvoor tevens zeer ruime budgetten worden voorzien. Het is de afwerking, de materialen en de begeleiding van de koper die ons onderscheiden van andere projecten, dus aarzel niet om hier meer informatie over te verkrijgen via Toon nummer of
Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet, bestaat voor dit project de mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW op de constructiewaarde in plaats van 21%.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 256.500 * 1
Appartement € 316.500 * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.