Duurzame appartementen met schitterend uitzicht over Gent en het nieuwe stadspark in Gent vanaf € 1.349.000
(Zimmo-code: 1003Z4S)

1249
Keer bekeken
1 keer
Favoriet project
Populariteit
694 dagen
Op Zimmo
21 uren geleden
Laatste update

Gasmeterlaan 125, 9000 Gent

Zimmo-code: 1003Z4S

Prijs € 1.349.000

De appartementen zijn niet enkel royaal in vierkante meters, ook in afwerking. Elk appartement wordt instapklaar afgeleverd met oog voor detail en luxe, een volledig ingerichte keuken in samenspraak met de koper, een complete badkamer en ramen van kwalitatief houtsnijwerk.
Geniet van een levendigheid tussen de keuken, eetruimte en leefruimte waarbij allen baden in natuurlijk licht. Deze 3-slaapkamer appartementen zijn elk voorzien van 3 badkamers. Het unieke gevoel voor ruimte in de woning werd verdergezet op de twee geweldige terrassen.
Van een uniek loftappartement met uitzonderlijk terras tot een bijzonder penthouse met dak paviljoen.
Bij ieder appartement werd er aan alle details gedacht en ze zijn allen even doordacht en efficiënt ingedeeld.
De bijzondere woonbeleving wordt verder vervolmaakt door het fenomenale uitzicht vanuit de appartementen. Geniet van een panoramische kijk op Gent. De ramen van vloer tot plafond en de grote buitenruimtes van de appartementen, versterken nog eens dit weidse perspectief. Ook over de bezonning van de buitenruimten is zeer goed nagedacht, geniet je van het ochtendgloren of beleef je liever de zonsondergang?
Er bestaat geen project met zo een uitgebreid en bruikbaar voorzieningenaanbod.
Alle Nieuwe Molens bewoners genieten namelijk exclusief van een fitnessgelegenheid en een gemeenschappelijk dakterras. In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven.
De hoogkwalitatieve afwerking van je loft werd zorgvuldig uitgekozen door het interieurarchitectenburo SheCi.be(www.sheci.be).
Tondelier is ondanks zijn grootte toch intiem en gemoedelijk van opzet met wel 72000m2 groen. Nieuwe Molens is een deelplan van het groter project Tondelier. De monumentale voorgevel, beschermd als bouwkundig erfgoed, wordt in glorie van weleer hersteld. De bestaande en nieuwe architectuur worden hier respectvol met elkaar verweven. Toekomst en verleden voor altijd in harmonie met elkaar.
Bij de ontwikkeling werd er rekening gehouden met de dynamische, ecologische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een groene en exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele voorzieningen zijn inbegrepen.
Kom een bezoek brengen en beleef hoe vooruitstrevend wonen hier is.

Indeling

Verdieping 7

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 1.349.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.