Luxueus BEN-project nabij centrum Haacht in Haacht vanaf € 277.000
(Zimmo-code: 1004ICG)

151
Keer bekeken
5 keer
Favoriet project
Populariteit
601 dagen
Op Zimmo
36 dagen geleden
Laatste update

Provinciesteenweg 46, 3150 Haacht

Zimmo-code: 1004ICG

Prijs € 277.000

'MOTIV' is een bijzonder energiezuinig BEN-project (E-peil â E30) en omvat 22 luxueuze eenheden bestaande uit 9 appartementen, 2 penthouses, 7 woningen en 4 urban villas. Ondergronds zijn er autostaanplaatsen (enkele en dubbele) en ruime bergingen beschikbaar. BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen! Verder zijn er 6 units verkrijgbaar aan 6% BTW. Wees er dus snel bij !
Dankzij haar centrale ligging tussen verscheidene winkels, horeca en openbaar vervoer zijn uw recreatiemogelijkheden onbeperkt en is een vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. De tuin van het project ligt vlakbij een bosrijk gebied, om helemaal tot rust te komen in het groen.
De units werden allen ontworpen door het gerenommeerde Leuvense architectenbureau TJonck-Nilis en worden afgewerkt naar uw persoonlijke smaak. Er wordt een strakke architectuur en inrichting gehanteerd die volledig beantwoordt aan de moderne gedachtegang van vandaag. Zo wordt de keuken afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen zoals toestellen van het merk AEG of gelijkwaardig en een inductiekookplaat.
Er worden moderne technieken gebruikt ter optimalisatie van het E-peil en met zicht op energiekostenbesparingen. Dit omvat een warmtepomp voor uw sanitair warm water, vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en indien gewenst zonnepanelen en laadpalen.
De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje.
Bekijk zeker even het 3D overzicht via de volgende link : https://host.drawbotics.com/revo/PSO5FA/marketing

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement * 2
Appartement * 3
Appartement Verkocht 4
Appartement * 2
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 3
Appartement * 3
Appartement * 3
Appartement * 3
Appartement Verkocht 1
Appartement * 3
Appartement Verkocht 1
Appartement * 2
Appartement * 3
Appartement * 3
Appartement * 3
Appartement Verkocht 3
Appartement € 277.000 * 2
Appartement € 315.000 * 2
Appartement € 400.000 * 3
Appartement € 415.000 * 3
Appartement € 415.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.