De Woontuin - mooie bouwgronden op een toplocatie in Hasselt vanaf € 151.500
(Zimmo-code: 10040DE)

4815
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
127 dagen
Op Zimmo
127 dagen geleden
Laatste update

Zavelvenne- & Luchtvaartstra, 3500 Hasselt

Zimmo-code: 10040DE

Prijs € 151.500

DE WOONTUIN - MOOIE BOUWGRONDEN EN APPARTEMENTEN IN GROENE OMGEVING

In een 1ste fase worden bouwgronden voor halfopen bebouwing te koop aangeboden, waarvan er nu nog maar enkele overblijven.
In een 2de fase zijn we heden volop bezig met de commercialisatie en uitwerking van het bouwdossier van 2 blokken van 10 appartementen. De vergunning werd reeds bekomen, en de 1ste 10 appartementen worden weldra in verkoop gezet. Vrijblijvende info en verkennende gesprekken zijn reeds mogelijk!

LOCATIE:
Het project De Woontuin ligt aan de rand van het natuurdomein Kiewit en het historische Bokrijk, maar eveneens op fietsafstand van de bruisende stad Hasselt.

Bokrijk heeft een prachtig Provinciaal Domein van 550 hectare groot en ligt te midden van uitgestrekte bos- en natuurgebieden met verschillende wandelwegen en fietspaden. Zo ligt ook het innovatieve "Fietsen door het Water" op slechts wandelafstand verwijderd.

Hasselt heeft niet voor niets de benaming "hoofdstad van de smaak". Al wat je verwacht van een prachtige stad op vlak van mode en gastronomie is hier aanwezig!

De Woontuin wordt gerealiseerd op de Zavelvennestraat en Luchtvaarstraat te Hasselt. In de directe omgeving kan je gebruik maken van scholen, supermarkten, bushalte, treinstation, en autosnelwegen E313 en E314.

GRONDEN:
De bouwgronden zijn allen geschikt voor halfopen bebouwing, met een oppervlakte tussen 5a21 en 6a22.
De verkavelingsvoorschriften voorzien een ruime woning met 2 bouwlagen en de realisatie van een tuinberging.

BESTEMMING:
De verkaveling heeft binnen het gewestplan Hasselt - Genk, goedgekeurd op 03/04/1979, de bestemming "woongebied met landelijk karakter" gekregen.

Indeling

Verdieping

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond € 151.500 * -

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.