Woonproject GODSKESPARK te Godsheide - 27 mooie bouwgronden OB in Hasselt vanaf € 147.500
(Zimmo-code: 10040XO)

1525
Keer bekeken
12 keer
Favoriet project
Populariteit
309 dagen
Op Zimmo
<1 uur geleden
Laatste update

Beerhoutstraat, 3500 Hasselt

Zimmo-code: 10040XO

Prijs € 147.500

GODSKESPARK
Vestio en BPI maken een nieuw droomproject waar, nu in het pittoreske Godsheide. Een gezellig dorpje, gelegen nabij het centrum van Hasselt. In het binnengebied tussen de Kleinstraat, de Beerhoutstraat en de Kapelveldstraat bouwen ontwikkelaars Vestio en BPI de gezellige woonbuurt GODSKESPARK. Nu start de verkoop van de bouwgronden waar u zelf aan de slag kan.
In het najaar volgt de verkoop van moderne en stijlvolle woningen – ontworpen door 4 verschillende architecten.

LOCATIE
De ligging van GODSKESPARK is uitzonderlijk. Rustig en alles dichtbij.
De ligging is de allerbelangrijkste factor bij het kiezen van een woning. Dat geldt zeker voor woonproject GODSKESPARK. Hier heeft u werkelijk alles dichtbij, midden in een groene omgeving én op slechts 1,5 km van Hasselt centrum. U geniet van een wandeling aan het kanaal, een potje golf in Golf Meeting Point of dineert in één van de vele horecazaken. Wonen in GODSKESPARK is wonen in een bruisende gezellige buurt nabij het centrum van Hasselt.

DUURZAAMHEID
Eén van de sleutelwoorden van dit project is duurzaamheid. Er wordt resoluut gekozen voor veel natuurlijke buffers tussen de woningen. GODSKESPARK omvat meer dan 40% groene zone. Ook de fietsers en wandelaars krijgen hun eigen plek in dit project. Deze duurzaamheid zal ook doorgetrokken worden in de bouw van de woningen met een goede energiewaarde.

RUIME BOUWKAVELS GEGEERD
Bouwgronden in Hasselt zijn gegeerd. Het aanbod van ruime bouwgronden in Hasselt en zeker in Godsheide is schaars. De gemiddelde oppervlakte van onze bouwkavels bedraagt 6 are.
Een koper die één van de bouwkavels koopt, bouwt autonoom zijn woning met een architect naar keuze. Klassiek of eerder modern? Beide opties zijn mogelijk!
Wilt u als nieuwe eigenaar nog enkele jaren wachten met bouwen? Ook dat is geen probleem, want er rust geen bouwverplichting op de grondkavels. U investeert met een gerust geweten voor uzelf of uw kinderen. De verkoop van de bouwgronden, met oppervlaktes van 5 tot 8 are, is gestart. Mis deze opportuniteit niet!

WONINGEN
Woningen in Hasselt zijn zeker zo gegeerd. Omstreeks september van dit jaar komen de instapklare woningen van GODSKESPARK op de markt. Indien u hiervoor interesse toont, kan u zich nu al best registreren om als eerste op de hoogte gebracht te worden: www.godskespark.be

Bent u nog niet overtuigd? Enkele troeven op een rijtje:
-Topligging! Gelegen op minder dan 1,5 km van Hasselt centrum
-Autostrade op enkele minuten rijden
-Meer dan 40% groene zone
-Ruime bouwkavels zonder bouwverplichting
-Meerdere bouwstijlen mogelijk
-Wonen in een rustige dorpsomgeving
-Ervaren ontwikkelaars
-Goede investering
-Ontspanning op nabijgelegen golfterrein

Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer Toon nummer of via

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Grond € 197.500 * -
Grond € 177.500 * -
Grond € 147.500 * -
Grond € 152.500 * -

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.