Residentie Refuga - appartementen en penthouses op een toplocatie in Hasselt! in Hasselt vanaf € 190.000
(Zimmo-code: 10040XW)

2705
Keer bekeken
56 keer
Favoriet project
Populariteit
196 dagen
Op Zimmo
1 uur geleden
Laatste update

Maastrichterstraat 100, 3500 Hasselt

Zimmo-code: 10040XW

Prijs € 190.000

De stad in je achtertuin, totale rust in je binnentuin
Een royale binnentuin. Gevelbrede terrassen en loggia-wintertuinen. Een sublieme afwerking en vier sfeervolle doorsteekjes die je recht het bruisende centrum inloodsen. Maak kennis met Residentie Refuga: een exclusief woonconcept in hartje Hasselt.

Residentie Refuga is een prachtig en uniek nieuwbouwproject met appartementen en penthouses in het centrum van Hasselt, in en rond de Herkenrodekazerne.

4280 m² groen
Zodra je via de doorsteekjes de binnentuin betreedt, slaat de rust toe. 50 % van Residentie Refuga is stadsplein en park. Hier prikkelt de zon je gelaat én je gemoed: het hele jaar door. Stap binnen, sluit de wereld buiten.

Bruisende stadsbuurt
Je rust tijdelijk ruilen voor city vibes? Via de doorsteekjes sta je meteen midden in het centrum. Kies je uitvalsbasis en dompel je onder in boetiekjes, restaurants, musea, cafés, koffie- en champagnebars of het zonnige terrasleven.

Luxe
Een ruime woonoppervlakte boordevol mogelijkheden. Een gedetailleerde afwerking in de beste materialen. Een riante lichtinval die elk interieur opvrolijkt. Een indeling op maat waarbij je zelf kiest waar je stopcontacten, lichtpunten en zelfs scheidingswanden komen. Residentie Refuga vindt de perfecte balans tussen leefcomfort en design.
 
Uitzicht
In Residentie Refuga ligt de binnenstad aan je voeten. Van op je terras geniet je volop van de buzz van Hasselt. Onder je kleurt de binnentuin rustgevend groen. Zo combineer je city vibes met landelijke rust. Ga je voor de hogere etages? Dan zie je mijlenver. Van op je penthouse heb je een fenomenaal 360°-zicht op de landmarks van Midden-Limburg.
 
Wintertuin & terrassen
Zomerterras of wintertuin? Waarom kiezen? Bij Residentie Refuga heb je beide. Schijnt de zon? Vlij je neer op je gevelbrede terras en waan je ergens in het Zuiden. Een terrasmoment in de winter? Schuif de grote glazen panelen dicht en transformeer je zomerterras in een luxueuze buitenkamer. Een stijlvolle loggia mét optionele verwarmingselementen.

Altijd parkeerplek
Stressvrij parkeren? Als bewoner van Residentie Refuga is het een evidentie, dankzij de ruime ondergrondse parking. Je rijdt binnen via het Kolonel Dusartplein en stapt uit aan jouw private lift. Comfort ten top.

Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer Toon nummer of via .

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 190.000 * 1
Appartement * 2
Appartement * 3
Appartement * 2
Appartement * 3
Appartement * 2
Appartement * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.