CItycenter Residence Uilenspiegel in Hasselt
(Zimmo-code: 10042US)

174
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
9 dagen
Op Zimmo
21 uren geleden
Laatste update

Guffenslaan 1, 3500 Hasselt

Zimmo-code: 10042US

  • Prijs Prijs op aanvraag »
  • Adres Guffenslaan 1, 3500 Hasselt
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 124 m²
  • Grondopp. op aanvraag »
  • Slaapkamers vanaf 2
  • Bouwjaar 2020
  • EPC Bekijk info

Uilenspiegel – Citycenter Residence

Een droombeeld waar adembenemend wonen in hartje Hasselt werkelijkheid wordt.
Een kleinschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 4 luxeappartementen met prijzen vanaf € 531.300,- (excl. kosten).

Exclusief en luxueus wonen in een riant droomappartement, gelegen op toplocatie in het centrum van Hasselt. Uitzonderlijke afwerking op de welbekende stadshoek langs de groene boulevard. Een strakke en tijdloze architectuur met hoogwaardige uitstraling zoals de Egyptische natuurstenen gevel en de gedrufde, gouden raamprofielen. Een gebouw met een uitgesproken karakter en een historisch verhaal. . Tijdloos elegant, stijlvol en eigentijds. Een eyecatcher van formaat.

De 4 ruime en luxueuze appartementen bevinden zich op de derde en vierde verdieping en varie?ren in grootte tussen 125 m2 en 280 m2 bewoonbare oppervlakte. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. U heeft zelf nog de keuze naargelang de indeling en de afwerking. Vanop uw riant leefterras van bijna 60 m2 of uw dakterras van bijna 215 m2 geniet u als toekomstige bewoner van een prachtig zicht over de stad.

Residentie Uilenspiegel ligt op een driehoekspunt van de kleine ring van Hasselt, omsloten door de Luikersteenweg, Welvaartstraat en Guffenslaan. U woont er op een toplocatie midden in het centrum van Hasselt. Aan smakelijke restaurants, mooie terrassen en lekkere koffiebars geen gebrek. De pas nieuw aangelegde grote markt is enorm uitnodigend. Ook wie van winkelen houdt, kan zich uitleven. U bevindt zich zo in de gezellige winkelstraten. Zoekt u liever de rust op in de sfeervolle steegjes of op de kleine pleintjes, ook dat kan. Gezellig wandelen kan u in de Japanse Tuin of aan het water langs Blauwe Boulevard. Ook aan cultuur is er in Hasselt geen gebrek: het Cultureel Centrum, Z33 of de historische Begijnhofsite liggen slechts op een boogscheut van uw nieuwe thuis verwijderd.

Residentie Uilenspiegel wordt een uitgesproken herkenbaar gebouw. De subtiele gouden afwerking
geeft de residentie een uniek karakter. Het gebouw zal duidelijk zichtbaar zijn vanaf de kleine ring en wanneer u uit de stadskern of winkelstraat wandelt. Door de perfecte ligging met zicht op de binnenstad, de Quintinuskathedraal en het nieuwe stadhuis ‘Het Scheep’ voelt u zich als bewoner als het ware verheven boven de stad. De gloed die van ’s morgens tot ’s avonds de lucht kleurt, zorgt ervoor dat de sfeer binnen in uw appartement voortdurend verandert. Rustgevend, boeiend en nooit hetzelfde. Dit is uw oase in het hart van de stad waar u helemaal uzelf kunt zijn.

De architectuur straalt iets uit van Parijse chic, rijkelijk maar niet overladen, tijdloos mooi en afgewerkt met topmaterialen zoals de prachtige natuursteen in de gevel. Toch sluit het gebouw mooi aan bij de omgeving, met respect voor het stadsgezicht en de historiek van de locatie. Oud en nieuw in perfecte harmonie. Extra troef is dat de indeling en de binnenafwerking volledig gebeuren naar wens van de klant. Bovendien is het gebouw zeer energiezuinig en duurzaam. Het veelvuldige gebruik van glas zorgt voor veel licht binnen. Doordat de residentie kleinschalig is – slechts 4 luxueuze penthouses - is het er bijzonder rustig vertoeven. De ING-kantoren die op de onderste verdiepingen komen, sluiten in de namiddag en zijn dicht in het weekend. Residentie Uilenspiegel wordt zonder twijfel een uitzonderlijke plek om te wonen.
U bepaalt zelf nog de luxueuze indeling en afwerking met hoogkwalitatieve materialen van uw droomappartement. De architect en interieurarchitect zullen u nauwgezet begeleiden in het keuzeproces met deskundig en professioneel advies. Voor de high-end afwerking worden er royale budgetten voorzien. Zo kan u zelf uw droomappartement cree?ren.

Komt u uw luxe droomappartement graag zelf ontdekken op de werf of verkrijgt u graag meer info in één van onze kantoren? Neem dan snel contact op met ons kantoor via Toon nummer.

Indeling

Verdieping 3

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement * 2
Appartement * 3
Appartement * 3

Verdieping 4

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.