HASSELT - Sepulkrijnenlaan 36 in Hasselt
(Zimmo-code: 1004F40)

2455
Keer bekeken
8 keer
Favoriet project
Populariteit
119 dagen
Op Zimmo
41 dagen geleden
Laatste update

Sepulkrijnenlaan 36, 3500 Hasselt

Zimmo-code: 1004F40

In de rustige Henegauwberg, zal deze nieuwbouwwoning binnenkort zijn thuis kennen. Deze prachtige locatie is absoluut top in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, heeft men via de Luikersteenweg een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!
Er werd gestreefd naar een modern en uniek ontwerp waar enorm goed nagedacht werd over het creëren van een optimaal wooncomfort met de nadruk op energiezuinigheid:
- vloerverwarming in de volledige woning
- airco in de leefruimte en slaapkamers
- zonnepanelen pakket van 10.000wp
- warmtepomp
- regenwaterput (buitenkraan/toilet)
Het ontwerp wordt gekenmerkt door grote glaspartijen die naast veel lichtinval ook zorgen voor prachtige doorzichten en uitzicht op de aangelegde tuin. Als koper heeft u de mogelijkheid om deze villa te personaliseren naar eigen wensen. De woning kan nog afwijken qua woonoppervlakte, indeling, uitzicht en afwerking. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien.
Een unieke en riante villa die men nog volledig kan personaliseren op een top locatie in Hasselt. Een echte buitenkans!

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.