Project in Heusden vanaf € 206.900
(Zimmo-code: 1003QZN)

705
Keer bekeken
16 keer
Favoriet project
Populariteit
319 dagen
Op Zimmo
19 uren geleden
Laatste update

Koerselsebaan, 3550 Heusden

Zimmo-code: 1003QZN

Prijs € 206.900
  • Prijs € 206.900
  • Adres Koerselsebaan, 3550 Heusden
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 76 m²
  • Grondopp. op aanvraag »
  • Slaapkamers vanaf 1
  • Bouwjaar 2018
  • EPC Bekijk info

In de dorpskern van Heusden is de bouw gestart van het prachtige project ‘Residentie Bijenhof’. Dit project met 17 appartementen zal gerealiseerd worden door ‘Som Project’, dewelke met zijn jarenlange ervaring een vaste waarde geworden is in de wereld van de projectontwikkeling. De appartementen combineren een prachtige hedendaagse architectuur met een functioneel opgebouwde indeling en worden stuk voor stuk individueel en volgens de wensen van de koper afgewerkt met kwaliteitsmaterialen! Kortom, dit project zal een blijvende indruk nalaten in het straatbeeld van Heusden!
‘Residentie Bijenhof’ bevindt zich op een zeer gunstige locatie in Heusden-Zolder met een goede bereikbaarheid naar de E313 en E314. Met de lokale handelaars op wandelafstand is het dorpsgevoel niet veraf. Heusden-Zolder heeft veel te bieden op cultureel vlak maar is ook een trekpleister voor de sport- en natuurliefhebbers, die o.a. terecht kunnen op de mijnsite en-terril, het circuit van Zolder en het Domein Bovy.
Deze residentie bestaat uit 3 verdiepingen met in totaal 17 appartementen. Een groot pluspunt is dat de afwerking volledig te bepalen is door de koper. De oppervlaktes variëren van 57m² voor een 1-slaapkamer appartement tot maar liefst 172,36m² voor een 2-slaapkamer appartement. Elk appartement beschikt over een mooi terras en de gelijkvloerse appartementen hebben ook een privétuin!
Bij ieder appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging, dewelke niet inbegrepen zijn in de prijs. Er is ook de mogelijkheid om een extra buitenparkeerplaats aan te kopen. In de kelder en eventueel bovengronds worden ruime fietsenbergingen voorzien met voor iedere woongelegenheid een fietsenhouder.
Ook qua energie- en milieuvriendelijkheid scoort ’Residentie Bijenhof’ hoog! Alle wooneenheden zullen voldoen aan de nieuwe EPB-norm. Dit wordt bereikt door een aantal bouwkundige maatregelen die veel energie kunnen besparen, goede isolatie (zowel spouw, vloer als dak), voldoende daglicht, gebruik van de massa in het gebouw, gebruik van volle betondekken (accumulatiewarmte), gebruik van dubbel glas met een k-waarde van 1,0.
Prijzen vanaf €156.200,00 exclusief btw en registratie.
Contacteer ons voor meer informatie over dit prachtige project en neem een kijke op http://www.residentiebijenhof.be/!
Stedenbouwkundige info:
Bouwvergunning - woongebied - geen dagvaarding - geen voorkooprecht - verkaverlingsvoorschriften
O-peil: niet overstromingsgevoelig

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 214.100 * 2
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 206.900 * 2
Appartement Verkocht 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.