Jardin wonen in een oase van groen en rust. in Hoboken vanaf € 335.475
(Zimmo-code: 10042WZ)

851
Keer bekeken
1 keer
Favoriet project
Populariteit
117 dagen
Op Zimmo
4 uren geleden
Laatste update

Kloosterstraat, 2660 Hoboken

Zimmo-code: 10042WZ

Prijs € 335.475
  • Prijs € 335.475
  • Adres Kloosterstraat, 2660 Hoboken
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 158 m²
  • Grondopp. op aanvraag »
  • Slaapkamers vanaf 4
  • Bouwjaar 2020
  • EPC Bekijk info

Jardin wonen in een oase van groen en rust.
Jardin situeert zich in een prachtig binnen gebied in het mooie Hoboken. Met 25 appartementen, 17 woningen en een ondergrondse parkeergarage is dit vastgoedproject aantrekkelijk voor een breed publiek. De gemeenschappelijke tuin is een surplus voor iedereen. De kleinsten kunnen hier in alle veiligheid buiten spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van het groen.
Jardin wordt opgetrokken in een binnen gebied aan de rustige Kloosterstraat te Hoboken vlakbij het centrale park Gravenhof, de bibliotheek, het Districthuis gelegen aan het Sorghvliedt park en op 15min wandelen van een van de mooiste Antwerpse natuurparken, de Hobokense Polder. Antwerpen Centrum is op slechts 15 minuten met de wagen en 20 minuten met de fiets. Tot slot hebt u tal van winkels op een boogscheut en is er ook de goede verbinding met de A12.
Jardin straalt een moderne architectuur uit. Zowel de appartementen als de woningen worden opgetrokken in lichte materialen in combinatie met strakke aluminium ramen. Ook binnen trekt Architectengroep Katrol de moderne stijl door. Alle appartementen en woningen verdeeld over het project bieden hedendaags wooncomfort. Elke energiezuinige entiteit beschikt over een ruim terras en/of tuin én biedt een open zicht.
Jardin biedt appartementen en woningen in verschillende types met een eigen identiteit. Ze variëren in vierkante meters en slaapkamers en zijn allemaal gekenmerkt door een degelijke afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en veel licht dankzij de grote raampartijen. Parkeren gebeurt ondergronds, waar elk appartement of woning kan beschikken over een parkeerplaats.
1-slaapkamer appartementen vanaf 208.425,- euro (laatste 1-slaapkamer appartement)
2-slaapkamer appartementen vanaf 215.775,- euro
3-slaapkamer appartementen vanaf 307.125,- euro
Woning vanaf 314.475,- euro
Prijzen zijn excl. aankoopkosten.

Indeling

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis € 335.475 * 4

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.