Luxueus wonen in het hart van Ingelmunster in Ingelmunster vanaf € 184.500
(Zimmo-code: 1004DIH)

530
Keer bekeken
9 keer
Favoriet project
Populariteit
277 dagen
Op Zimmo
118 dagen geleden
Laatste update

Kortrijkstraat 46, 8770 Ingelmunster

Zimmo-code: 1004DIH

Prijs € 184.500

Dit luxueuze appartementengebouw is een architectonisch meesterwerk dat modern design combineert met klassieke elegantie. Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerkingen is elk appartement ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen.
De appartementen zijn ruim en licht, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en tegelijkertijd een prachtig uitzicht bieden op de omgeving van Ingelmunster. De moderne keukens zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur en bieden een ideale omgeving voor culinaire avonturen.
Het comfort is overal voelbaar, met vloerverwarming en -verkoeling tot slimme technologie die uw leven gemakkelijker en aangenamer maakt. De luxueuze badkamers zijn een oase van ontspanning, met prachtig tegelwerk en uitstekende voorzieningen om tot rust te komen na een lange dag.
Op het ruime terras van uw appartement kunt u genieten van een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de levendige stad en het bruisende stadsleven dat zich voor u ontvouwt. Of u nu rustig wilt ontspannen met een goed boek of uw vrienden wilt uitnodigen voor een gezellige avond, het terras is de perfecte plek om te genieten van het beste van beide werelden.
Bovendien heeft dit complex tal van voorzieningen die exclusief zijn voor de bewoners. Een fietsenbergingen een weelderige tuin bieden u alles wat u nodig heeft om een gezonde en evenwichtige levensstijl te leiden zonder uw woonomgeving te verlaten.
Het luxeappartement in het hart van Ingelmunster biedt een onvergetelijke levensstijl voor degenen die het beste eisen. Laat u betoveren door de prachtige omgeving, geniet van het comfort en de elegantie, en maak kennis met de bruisende gemeenschap van deze bijzondere stad. Welkom in uw nieuwe thuis, waar luxe en verfijning samenkomen om u het ultieme woongenot te bieden.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 265.000 * 2
Appartement € 349.740 * 2
Appartement € 203.000 * 2
Appartement € 272.700 * 2
Appartement € 341.100 * 2
Appartement € 345.600 * 3
Appartement € 299.000 * 2
Appartement € 233.600 * 1
Appartement € 184.500 * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.