Vakantieverblijven aan het recreatiepark 'Klein Strand' in Jabbeke in Jabbeke vanaf € 168.000
(Zimmo-code: 1004BXB)

923
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
315 dagen
Op Zimmo
77 dagen geleden
Laatste update

Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke

Zimmo-code: 1004BXB

Prijs € 168.000

Wanneer u investeert in een vakantieverblijf bij Holiday Suites Jabbeke hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het project, die driemaandelijks worden uitbetaald. Bovendien kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.
De vakantieverblijven beschikken steeds over een ruime living met veel lichtinval en een open keuken. Aansluitend aan de woonruimte is er ook een terras. De ideale plaats voor een heerlijk ontbijt. Verder zijn de verblijven ook voorzien van airco en wifi.
De nieuwe vakantieverblijven van Holiday Suites, voor 2 tot 6 personen, zijn gesitueerd op het mooie recreatiepark Klein Strand, vlak naast de zwemvijver.Het mooie Jabbeke heeft naast het recreatiepark Het Klein Strand nog veel meer te bieden. Dankzij zn strategische ligging is de stad namelijk de perfecte uitvalsbasis om het beste van West-Vlaanderen te ontdekken! Jabbeke ligt op slechts 9 minuutjes rijden van Oostende, de Koningin der Badsteden, en op 20 minuten van Brugge.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 168.000 * -

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.