5 halfopen nieuwbouwwoningen in centrum Kaprijke in Kaprijke vanaf € 252.725
(Zimmo-code: 1004H2E)

554
Keer bekeken
28 keer
Favoriet project
Populariteit
61 dagen
Op Zimmo
10 uren geleden
Laatste update

Zuidstraat, 9970 Kaprijke

Zimmo-code: 1004H2E

Prijs € 252.725

Ontdek een nieuwe horizon van modern wonen in het hart van Kaprijke, waar vijf prachtige halfopen nieuwbouwwoningen hun deuren openen in de Zuidstraat-Vrijheidsstraat. Met een perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, belooft dit project een verfrissende levensstijl te bieden aan zijn bewoners.
Elke woning wordt ontworpen met zorgvuldigheid en vakmanschap, voorzien van drie of vier slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen van elke grootte.
Wat dit project nog aantrekkelijker maakt, is de flexibiliteit die het biedt: of u nu de voorkeur geeft aan een casco-aankoop om uw eigen stempel te drukken op de afwerking, of liever een volledig afgewerkte woning betrekt, de keuze is aan u.
Deze moderne woningen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Met een maximaal E-peil van 50 wordt er gestreefd naar energie-efficiëntie en duurzaamheid, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op lange termijn.
Geniet van de rustige charme van Kaprijke, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden. Het leven in deze nieuwbouwwoningen betekent het omarmen van een eigentijdse levensstijl zonder compromissen.
Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit opwindende nieuwbouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek uw toekomstige thuis in Kaprijke. - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - Vg/Wug&Wug/Gmo/Gvkr/Vv

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis € 285.761 * 3
Huis € 340.893 * 4
Huis € 373.139 * 3
Huis € 383.581 * 3
Huis € 440.783 * 4

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.