Nieuwbouw 4 appartementen + staanplaatsen in Kontich in Kontich
(Zimmo-code: 1004AE2)

1306
Keer bekeken
2 keer
Favoriet project
Populariteit
438 dagen
Op Zimmo
66 uren geleden
Laatste update

Keizershoek, 2550 Kontich

Zimmo-code: 1004AE2

Ontdek het prachtige 1ste verdieping appartement aan de linkerkant in Keizershoek, Kontich! Dit appartement is 57.14m² groot en beschikt over een terras van 6.5m², waardoor het de perfecte plek is voor een comfortabele en moderne levensstijl.
Binnenin het appartement vindt u alles wat u nodig heeft om te genieten van een comfortabele en stijlvolle woonervaring. Het appartement is voorzien van grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De open leefruimte biedt voldoende ruimte voor al uw dagelijkse activiteiten, terwijl de moderne keuken volledig is uitgerust met hoogwaardige apparatuur.
Het terras biedt de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Hier kunt u tot rust komen en genieten van de rust en stilte, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de omgeving.
Elk appartement heeft één staanplaats en twee fietsenstaanplaatsen die verplicht bij de aankoop van het appartement dienen te worden aangekocht. Er zijn zeer lage gemeenschappelijke kosten omwille dat er geen lift aanwezig is in het gebouw en het om een NIEUWBOUW gaat.
Dit is een uitstekende kans om te genieten van een moderne, duurzame en comfortabele levensstijl in Kontich. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke kans. Kies voor het 1ste verdieping appartement aan de rechterkant in Keizershoek en geniet van het leven op de manier die u verdient!
Verkoop onder BTW stelsel

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.