SCARPATO in Kortemark vanaf € 279.575
(Zimmo-code: 1004G4S)

132
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
116 dagen
Op Zimmo
88 dagen geleden
Laatste update

Stationsstraat 35, 8610 Kortemark

Zimmo-code: 1004G4S

Prijs € 279.575
  • Prijs € 279.575
  • Adres Stationsstraat 35, 8610 Kortemark
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 88 m²
  • Grondopp. vanaf 105 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2024
  • EPC Bekijk info

De naam 'Scarpato' is een samenvoeging van het Italiaanse 'Scarpa' en het Spaanse 'Zapato' wat beiden 'schoen' betekent. Hiermee verwijzen we naar de vroegere bekende schoenwinkel "Supeene" die op deze centrale locatie was gevestigd. De realisatie is ontwikkeld door FI2BUILD die zich als bouwheer profileert als bijzonder klantgericht, vernieuwend en beschikt over een duidelijke visie wat betreft toekomstgericht wonen. De residentie bevindt zich op wandelafstand van de markt van Kortemark alsook op een boogscheut van het station gelegen. Tevens treft men tal van kwalitatieve handelszaken aan in de buurt. 

'Scarpato' beschikt over 5 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een totale oppervlakte variërend van 88 m² tot 123 m². Daarnaast beschikt elk appartement over ruime terrassen (tot wel 35m²). Achterliggend biedt de residentie 8 parkeerplaatsen, 13 garages (groot en standaard afmetingen mogelijk - voorzien van automatische sectionaalpoort) en een groenzone met pétanquebaan. In de residentie werd de nodige aandacht besteed aan een afzonderlijke (afgesloten) fietsenberging, een vuilnislokaal en private bergingen per appartement. Kopers die op heden instappen in dit nieuwbouwverhaal hebben bijkomende voordelen, ondermeer de vrije keuze in de afwerking van de keuken, badkamer en de vloer van uw appartement. Het lastenboek voorziet ruime mogelijkheden voor de koper om zijn eigen accent te leggen in de verdere afwerking (ruime budgetten voorzien voor verdere afwerking - op te vragen bij makelaar).

Bij de ontwikkeling werd door de bouwheer een bijzondere aandacht besteed aan kwalitatieve en duurzame materialen in combinatie met een unieke en karaktervolle architectuur (architectenbureau Vanhoorn-Maeckelbergh) passend bij deze locatie. Naast de vormgeving zijn ook de keuze van technieken hierbij van essentieel belang. Hierbij koos men resoluut voor uiterst energiezuinige en vernieuwende methodes. Ieder appartement zal afgewerkt worden met een Smart Air Klimaatsysteem (via individuele lucht/lucht warmtepomp per appartement), een uniek een vooruitstrevend systeem die koeltechnische warmte of koude omzet in warm/koude lucht en via kanalisatie verdeeld (in combinatie met een ventilatie systeem D). Door deze keuze beschikt het appartement over een volwaardig acclimatisatiesysteem waardoor elke bewoner tijdens warme zomermaanden zijn appartement perfect kan koelen (airco)! Een thermostaat per ruimte behoort hierbij ook tot de mogelijkheden (zie lastenboek). Tevens beschikt ieder appartement over zonnepanelen individueel aangesloten (geen gasaansluiting meer in deze residentie).  

Bijzondere troeven:

-Kleinschalige residentie, lage gemeenschappelijke kosten; 
-Oplaadpalen voor elektrische wagens aanwezig op de site + parkeerplaats om te laden. 
-Rustige ligging doch dicht bij het centrum;
-Modernste technologie (Smart Air systeem, zonnepanelen,...);
-Karaktervolle en unieke architectuur;
-Ruime appartementen met veel lichtinval;
-De gekozen technieken laten ook toe om uw appartement in de zomer te koelen (airco)!
-Parkeerplaatsen, diverse garages en afzonderlijke bergingen beschikbaar;
-Gemeenschappelijke Fietsenstalling en vuilnislokaal aanwezig; 
-...

Btw tarief:
Dit project werd vergund vóór 1/7/23, waardoor u in aanmerking komt om alsnog tot eind 2024 aan te kopen aan het voordelige btw-tarief van 6%.
Meer info hierover te verkrijgen bij uw makelaar. 

Kom langs op kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie Scarpato.

Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement in een kleinschalige residentie als investering of als eigen bewoning?
Kom dan snel even langs bij ons op kantoor voor meer uitleg! Contacteer ons via 051 50 11 51. 
Opleveringsdatum na te vragen bij ons op kantoor en in functie van voorverkoop. 

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 349.750 * 2

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 279.575 * 2
Appartement € 279.575 * 2

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 285.845 * 2
Appartement € 345.975 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.