TEDOR in Kortemark
(Zimmo-code: 1004GTS)

126
Keer bekeken
2 keer
Favoriet project
Populariteit
59 dagen
Op Zimmo
14 dagen geleden
Laatste update

Gouden-Hoofdstraat 66, 8610 Kortemark

Zimmo-code: 1004GTS

  • Prijs Prijs op aanvraag »
  • Adres Gouden-Hoofdstraat 66, 8610 Kortemark
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 215 m²
  • Grondopp. vanaf 439 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2024
  • EPC Bekijk info

Residentieel wonen in het landelijke KORTEMARK (tussen Zarren en Handzame) met een zicht over de velden en genieten van de avondzon in uw tuin.

TEDOR is een kleinschalig en uiterst energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 woningen. Twee halfopen woningen en één open bebouwing met achterliggende loods + weide. Alle woningen worden opgeleverd met 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 4de slaapkamer op de 2de verdieping), parkeergelegenheid en mogelijkheid tot carport. De woningen zijn gelegen langs de Gouden-Hoofdstraat, een landelijke wegel tussen de dorpen Zarren en Handzame ter hoogte van Gouden-Hoofdstraat 66, 8610 KORTEMARK.

Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en een uniek verzicht zijn de eigenschappen van deze kleinschalige realisatie.

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners:

-Praktische indeling;
-Veel lichtinval;
-Uniek verzicht;
-Smart air systeem, zowel verwarming als koeling (airco);
-…

Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze woningen.

Indeling: Mooie inkom met gastentoilet, open leefruimte met open keuken gekoppeld aan een erg ruime keukenberging. Op eerste verdiep beschikt de woning over 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en mogelijkheid voor een bad) en afzonderlijk toilet op de gang. De woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap te realiseren naar de 2de verdieping, waar u tevens een extra slaapkamer of hobbykamer kan realiseren.

Een carport is vergund en kan op vraag gerealiseerd worden bij woning 1 en 2. Woning 3, de alleenstaande villa, beschikt dan weer over een grote casco loods (van maar liefst 221 m²) met achterliggend een weide. De loods kan casco (verder te renoveren) aangekocht worden in huidige staat of men kan in samenspraak met de bouwheer upgrades vragen op vlak van afwerking/voorzieningen.

Woning 1: Gerealiseerd op een ruim perceel van 476 m², met landelijk verzicht, en maar liefst 165.38 m2 aan bewoonbare oppervlakte met uitbreiding mogelijk tot 215 m² (incl. zolder).
Woning 2: Gerealiseerd op een ruim perceel van 439 m², met landelijk verzicht, en maar liefst 165.38 m2 aan bewoonbare oppervlakte met uitbreiding mogelijk tot 215 m² (incl. zolder).
Woning 3: Gerealiseerd op een ruim perceel van maar liefst 1.120 m² en 163.75 m2 aan bewoonbare oppervlakte met uitbreiding mogelijk tot 206 m² (incl. zolder) en een loods van 221 m².

Wat maakt TEDOR uniek:


-Energiezuinig project (smart air systeem met warmtepomp (l/l), zonnepanelen per woning,…).
-Kleinschalig project;
-Rustige ligging;
-Kwalitatieve architectuur en materiaalkeuze;
-Uniek concept met loods en weide gekoppeld aan woning;
-...

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in het voorjaar van 2025, in functie van voorverkoop.  

Bent u op zoek naar een unieke halfopen bebouwing met verzicht, of een alleenstaande villa met loods? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons op het nummer Toon nummer of via .

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis * 4
Huis * 4
Huis Verkocht 4

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.