Verkaveling van 13 loten bestemd voor open en halfopen bebouwing, met in de achtertuin het natuu in Kuringen vanaf € 145.000
(Zimmo-code: 10043N0)

5370
Keer bekeken
6 keer
Favoriet project
Populariteit
553 dagen
Op Zimmo
38 uren geleden
Laatste update

Crutzenstraat 27 / A, 3511 Kuringen

Zimmo-code: 10043N0

Prijs € 145.000

Langs de Crutzenstraat in Kuringen, deelgemeente van Hasselt, vindt U deze verkaveling bestaande uit 13 mooie loten bouwgrond, waarvan 5 percelen bestemd voor open bebouwing, en 8 percelen bestemd voor halfopen bebouwing. De oppervlaktes variëren tussen 5a 16ca en 15a 27ca.
In de achtertuin van deze verkaveling ligt het natuurgebied Prinsenbeemden (25 ha !), rondom het Prinsenhof,het Kasteel van Kuringen. De stad Hasselt zal dit natuurgebied op korte termijn open stellen als recreatiegebied, doch met alle respect voor de prachtige en rijk aanwezige natuur. Zo zal de inrichting beperkt blijven tot aanleg van wandel- en fietspaden, finse piste,.. maar zal het beheer verder op natuurlijke wijze gevoerd worden. De Hasselaar, en de koper in het bijzonder, zal zo net buiten het centrum de mogelijkheid hebben om tot rust te komen en te genieten van deze mooie natuur. - Meer info vindt U terug via
www.hasselt.be/nl/prinsbeemden#widget-Welkom-in-park-Prinsbeemden
De ligging langs de Crutzenstraat, waar men voornamelijk degelijke vrijstaande woningen aantreft, is bijkomend zeer aantrekkelijk te noemen om verschillende redenen:
- op enkele minuutjes van het gezellige centrum van Kuringen, kortbij alles wat men dagelijks nodig heeft.
- vlakbij de Ring rond Hasselt met vlotte toegankelijkheid tot de autosnelwegen
- op enkele minuutjes van het centrum van Hasselt, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de fiets
- ÉN toch rustig gelegen, met in de achtertuin het natuurgebied
Zeker interessant en uniek aanbod in deze regio, voor mensen die rustig wensen te wonen op een mooie oppervlakte, met uitzicht op een prachtige groene omgeving, maar anderzijds vlot toegang willen tot alle faciliteiten die een stad als Hasselt te bieden heeft.
Er rust geen bouwverplichting op deze percelen, zodat ook kan aangekocht worden als investering, of voor de volgende generatie.

Indeling

Verdieping

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond € 145.000 * -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -
Grond Verkocht -

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.