Woonproject RADEKHEIM te Rekem - APPARTEMENTEN in Lanaken vanaf € 310.500
(Zimmo-code: 10040Y2)

1655
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
608 dagen
Op Zimmo
20 uren geleden
Laatste update

Groenplaats 1, 3620 Lanaken

Zimmo-code: 10040Y2

Prijs € 310.500

Vestio en Curon ontwikkelen een nieuw woonproject in het charmante en gezellige Oud-Rekem. Niet gelogen, want het dorpje werd door Toerisme Vlaanderen verkozen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. Het nieuwe project krijgt de eervolle naam “Radekheim”, met een knipoog naar het verleden. Rekem werd namelijk voor het eerst vermeld in 1140 als Radekheim. Aan de gezellige Groenplaats en het statige Poortgebouw komen 16 stadswoningen, 10 appartementen, 2 commerciële ruimtes en een ondergrondse parkeergarage.

Zes appartementen aan het Poortgebouw – BLOK A
De eerste residentie bestaat uit drie bouwlagen met 6 appartementen. Deze blok ligt naast het statige Poortgebouw. Elk appartement is voorzien van een open leefruimte, twee slaapkamers, een ruim inpandig terras, ondergrondse parking en beschikt over een woonoppervlakte van 119,70 m². De appartementen genieten van een mooi uitzicht op het groen.

Vier appartementen aan de Groenplaats – BLOK B
De andere residentie is gesitueerd aan de Groenplaats en heeft op het gelijkvloers twee commerciële ruimten en een ontsluiting tot een ondergrondse parkeergarage. Op de twee andere verdiepingen zijn nog 4 appartementen. Deze hebben een woonoppervlakte van 156 m². Elk beschikken ze over een grote leefruimte, een gezellig inpandig terras, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Twee commerciële ruimtes
De commerciële ruimtes hebben een oppervlakte van 100,30 m² en 153,60 m². Dankzij de uitstekende ligging aan de zeer gekende Groenplaats bieden deze multifunctionele handelspanden de ideale gelegenheid tot het uitbouwen van een bloeiende handelszaak.

Ondergrondse parkeergarage
Via de Groenplaats bereikt u vlot de ondergrondse parkeergarage. Links van het bouwblok komt de inrit die toegang geeft tot de 36 parkeerplaatsen, bergingen, fietsenstalling, containerruimten en technische ruimten. Zo betreedt u met gemak en comfort uw handelszaak, appartement of woning.

Alle voorzieningen dichtbij
Radekheim ligt aan de gezellige Groenplaats, waar tal van terrasjes en restaurants gelegen zijn. Heerlijk om ’s morgens te ontwaken met een koffie of de dag af te sluiten met een streekbiertje. Op 5 minuten rijden komt u op de Steenweg, waar tal van handelszaken gesitueerd zijn: tea rooms en restaurants, supermarkten, kledingwinkels, meubelzaken, hobbywinkels en een apotheek. De kleuterschool en de gemeentelijke Basisschool Rekem liggen op wandelafstand van uw nieuwe thuis. Vanaf het moment dat u Radekheim betreedt, ervaart u rust. Radekheim is namelijk gelegen aan een mooi stukje groen.

In het groen
Een belangrijk aandachtspunt van dit project is het toevoegen van groenvoorzieningen die bijdragen aan een aangename woonomgeving. Radekheim heeft daarom verschillende groene zones met grasperken en streekgebonden struiken en een prachtige bloemenperk op het binnenplein. Enkele bankjes bevinden zich in het midden van die zones en zijn perfect om op een zonnige dag te ontspannen. De groendaken van de appartementen bieden voordelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en luchtkwaliteit. De stadsappartementen hebben ieder een eigen zongeoriënteerde tuin.

Troeven
- 16 stadswoningen
- 10 appartementen
- 2 commerciële ruimtes
- Ondergrondse parkeergarage
- In Oud-Rekem, ‘Het mooiste dorpje van Vlaanderen’
- Aan de gezellige Groenplaats
- Alle faciliteiten in de buurt

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 310.500 * 2

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 313.500 * 2
Appartement € 443.500 * 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 419.500 * 2
Appartement € 419.500 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.