De Mangelaar in Langemark vanaf € 339.850
(Zimmo-code: 1004IRK)

140
Keer bekeken
5 keer
Favoriet project
Populariteit
44 dagen
Op Zimmo
62 uren geleden
Laatste update

Mangelaarstraat 26, 8920 Langemark

Zimmo-code: 1004IRK

Prijs € 339.850
  • Prijs € 339.850
  • Adres Mangelaarstraat 26, 8920 Langemark
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 148 m²
  • Grondopp. vanaf 273 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2023
  • EPC Bekijk info

Prachtig wonen in alle rust en toch dicht bij het centrum van Langemark-Poelkapelle en vlotte verbinding naar steden als Diksmuide, Ieper en Poperinge.
Nieuwbouwproject 'De Mangelaar' is een unicum op de markt. Deze 9 energiezuinige woningen worden gerealiseerd door ontwikkelaar Leoliz (Nieuwbouwontwikkelaar, die met heel wat ervaring in de bouw, zijn klanten graag persoonlijk begeleidt doorheen het bouwtraject).

In de ontwerpfase werd de nodige aandacht besteed aan het ruimtelijke gevoel in de woning en dit in combinatie met toepassing van energiezuinige technieken en duurzame materialen bekomen we zo een uniek aanbod binnen het nieuwbouwsegment. We kunnen u woningen aanbieden met maar liefst 220m² aan bewoonbare oppervlakte en er is keuze uit aanbod met 3 tot zelfs 5 ruime slaapkamers. Wagens krijgen plaats in een inpandige garage of een ruime carport gekoppeld aan de woning.

Er werd gekozen om de woningen af te werken met vloerverwarming (zowel beneden als boven), koppeling met een warmtepomp behoort tot de mogelijkheden. Voor ventilatie werd gekozen voor systeem D, dus met warmterecuperatie. In het lastenboek merk je snel op dat de nodige aandacht is besteed om voor de afwerking van de woning te kiezen voor kwaliteit. De budgetten vooropgesteld voor badkamer, keuken en vloeren dekken ruim de noden en kunnen op heden nog volledig verder gepersonaliseerd worden.   

Het project 'De Mangelaar' zal in verschillende fases gebouwd worden, iedere fase gekenmerkt door een eigen opleveringsdatum.
Op heden zijn de werken gestart voor woning 1 en 2 (koppelwoningen langs de Mangelaarstraat).
Het project zal vervolgens verder gerealiseerd worden met 2 rijwoningen en 4 halfopen bebouwingen met als kers op de taart één alleenstaande villa op een perceel van maar liefst 726m².

Groen wonen:
De woningen zijn allen gebouwd volgens de BEN-normering, vanuit de vergunning dient een energielabel bekomen te worden lager dan E25. Dit betekent ook dat u een korting geniet van 50% op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. In samenspraak met de bouwheer kan echter ook een volledige vrijstelling bekomen worden, mits enkele extra aanpassingen bovenop de standaard (extra zonnepanelen,…).

Groot, groter, grootst:
Uniek op de nieuwbouwmarkt zijn woningen met meer dan 3 slaapkamers. Woning 6, 7 en 8 beschikken telkens over één grote slaapkamer op het gelijkvloers en 4 grote slaapkamers op de eerste verdieping, dus 5 slaapkamers in totaal. Woning 9 zal gerealiseerd worden met 4 slaapkamers (één op het gelijkvloers en 3 op de eerste verdieping).

Troeven: 

-Woningen met 3 tot 5 ruime slaapkamers;
-Vloerverwarming (beneden en boven);
-Ventilatiesysteem D;
-Zonnepanelen;
-Regenwaterput (7.000 tot 10.000L);
-Ruime bergruimtes;
-Zongerichte tuin met landelijk verzicht;
-Carport en oprit aangelegd;
-Terras en tuinafsluiting inbegrepen in prijs;

Op heden vrije keuze in de materialen, afwerking op maat.

WENS JE EEN BROCHURE VAN DIT PROJECT TE BEKOMEN? (incl. alle verkoopplannen, lastenboek en totaalprijs), neem dan snel contact op met één van onze makelaars. 

Deze energiezuinige nieuwbouwwoningen zijn ook uiterst geschikt als opbrengsteigendom. 

De oplevering van deze nieuwbouwwoningen zal gebeuren in verschillende fases.
Eerste fase oplevering voorzien midden/najaar 2024. 

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 4
Huis Verkocht 3
Huis * 5
Huis € 339.850 * 3
Huis € 399.752 * 4
Huis € 424.890 * 5
Huis € 424.890 * 5

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.