Energiezuinige 3 slk woningen met tuin in Leopoldsburg, Dwarsstraat (90% verkocht) in Leopoldsburg vanaf € 290.000
(Zimmo-code: 1004FE8)

1310
Keer bekeken
18 keer
Favoriet project
Populariteit
191 dagen
Op Zimmo
30 dagen geleden
Laatste update

Dwarsstraat 2-20, 3970 Leopoldsburg

Zimmo-code: 1004FE8

Prijs € 290.000

Beleef het beste van wonen in de Dwarsstraat, Leopoldsburg! Slechts 6 van de 10 gloednieuwe woningen zijn nog beschikbaar, dus grijp nu je kans. Deze woningen bieden niet alleen een comfortabele levensstijl dankzij scherpe prijzen, maar ook een ongeëvenaarde energie-efficiëntie met een E-peil <0. Perfect voor gezinnen en slimme investeerders die waarde hechten aan een low cost of living.

Wat maakt deze woningen zo speciaal? Voor de prijs van een appartement krijg je hier een 3-slaapkamerwoning met een compacte tuin, zonder bijkomende gemeenschappelijke kosten. Alles is inbegrepen: 3 slaapkamers, een moderne badkamer met douche en dubbele wastafel, een volledig uitgeruste keuken, een gastentoilet, een handige berging en technische ruimte. De woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd, inclusief binnen- en buitenverlichting, gordijnrails en schilderwerken.  Geniet van het nieuwste op het gebied van technologie, zoals zonnepanelen, een warmtepomp voor koeling en verwarming, een regenwaterrecuperatiesysteem en ventilatiesysteem D. Dit alles resulteert in een jaarlijkse energiekost van minder dan €1.000,-, waardoor je extra bespaart.

De omheinde tuin, het aangelegde terras, de oprit met carport, de brievenbus en de tuinberging maken de woning helemaal compleet.

Prijzen vanaf en excl. notaris- en aktekosten:
Grond: 81.000,- EUR + registratie 12%
Constructie: 213.000,- + BTW 21%
TOTAAL: 348.450,- EUR

Wacht niet te lang, want deze woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd. Met de aantrekkelijke aankoopcondities en de groeiende vraag naar woningen met tuin in de regio, is dit een duurzame investering voor snelle beslissers. Ontdek jouw ideale thuis in de Dwarsstraat en maak vandaag nog jouw dromen waar!"
 

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis € 290.000 * 3
Huis € 294.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.