KOT13 in Leuven vanaf € 189.000
(Zimmo-code: 10046H9)

369
Keer bekeken
4 keer
Favoriet project
Populariteit
50 dagen
Op Zimmo
22 uren geleden
Laatste update

Sint-Michielsstraat 13, 3000 Leuven

Zimmo-code: 10046H9

Prijs € 189.000

---- LAATSTE UNITS BESCHIKBAAR! ---- Ontdek project ‘KOT13’, acht moderne en luxueus afgewerkte studentenkamers en studio’s in een vernieuwbouwresidentie.
Residentie ‘KOT13’ is gelegen op een absolute toplocatie in de Leuvense binnenstad, namelijk tussen de Naamsestraat en het gezellige Hogeschoolplein. Deze uitvalsbasis is ideaal voor elke student gezien de centrale ligging nabij elke campus van de KUL en populaire studentenvoorzieningen.
Het authentieke en charmante pand bestaat uit 6 kamers met eigen sanitair en 2 studio’s. Deze worden volledig vernieuwd, bemeubeld en kant en klaar opgeleverd volgens de laatste nieuwe normen. Elke studentenkamer wordt voorzien van een eigen badkamer, een vast meubel met frigo en microgolf en alle nodige attesten. De studio’s worden bovendien uitgerust met een eigen keuken.
In de aangelegde gemeenschappelijke tuin komt er een overdekte fietsenstalling, welke voor iedereen bereikbaar is via een gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers.
‘KOT13’ betreft een totaalrenovatie. Zo wordt het ganse gebouw voorzien van een trendy look en wordt er gewerkt met hoogwaardige materialen mét oog voor het authentieke karakter van het gebouw. Gezien het een vernieuwbouw betreft kan u aankopen onder het interessante registratierecht.
De werken zijn aangevat, oplevering is voorzien in februari 2022.

Indeling

Verdieping

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 189.000 * 1
Appartement € 195.000 * 1
Appartement Verkocht 1
Appartement Verkocht 1
Appartement Verkocht 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.