Kleinschalige residentie met 7 luxe studentenkamers in Leuven vanaf € 200.000
(Zimmo-code: 10048SE)

342
Keer bekeken
1 keer
Favoriet project
Populariteit
74 dagen
Op Zimmo
37 uren geleden
Laatste update

Lakenweversstraat 9, 3000 Leuven

Zimmo-code: 10048SE

Prijs € 200.000

Deze kleinschalige residentie met 7 luxe studentenkamers is gelegen vlak aan het rustige en gezellige Hogeschoolplein in hartje Leuven. NOG MAAR EEN UNIT BESCHIKBAAR!
Centraal gelegen in het midden van de bruisende studentenbuurten en vlakbij alle faculteiten kan men deze charmante studentenwoning terugvinden. Met behoud van de oorspronkelijke gevel worden hier 7 kwalitatieve studentenkamers met privé sanitair ontwikkeld.
Koken en ontspannen kunnen de studenten in de gemeenschappelijke keuken en de achterliggende buitenruimte. Voor hun fiets is een veilige inpandige fietsenstalling voorzien.
Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en wordt uitgerust met een vaste kast met frigo en microgolf. Ook losse meubels worden voorzien in zowel de kamers als gemeenschappelijke ruimtes. Op die manier is dit een kant en klare oplossing voor mensen die een zorgeloze investering zoeken of hun eigen kinderen willen huisvesten.
Dit project komt tegemoet aan de stijgende vraag naar comfortabele en kwalitatieve studentenhuisvesting in de universiteitsstad.
Het tekort van de laatste jaren op de Leuvense markt maakt dat studentenkamers aankopen als belegging zeer interessant blijft. Dit door de jaarlijkse stijgende verkoop- en huurprijzen waardoor een opwaarts rendement de komende jaren een quasi zekerheid is.
Oplevering voorzien in februari 2023.
Meer informatie over dit project kan u bekomen via of via Toon nummer

Indeling

Verdieping

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 200.000 * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.