Ontdek hoe erfgoed en moderne luxe hand in hand gaan! in Leuven vanaf € 995.000
(Zimmo-code: 1004HKS)

286
Keer bekeken
1 keer
Favoriet project
Populariteit
57 dagen
Op Zimmo
57 dagen geleden
Laatste update

Blijde Inkomststraat 20, 3000 Leuven

Zimmo-code: 1004HKS

Prijs € 995.000

**Ontdek hoe erfgoed en een hedendaags modern ontwerp zorgen voor een kwalitatieve woonomgeving en dit in hartje Leuven**
Dit uniek vastgoedproject werd in de 19e eeuw opgetrokken door stadsarchitect E. Lavergne. Intussen deed het dienst als uitzonderlijke Herenwoning met doorrit en personeelsvertrekken. De laatste functie was een laboratorium.
Anno 2024 zal dit pand gekenmerkt worden door een nieuw ontwerp, dewelke rekening houdt met het behoud van de reeds aanwezige authentieke elementen.
Het resultaat is een mix van twee en drie slaapkamerappartementen, allen voorzien van een luxueuze uitrusting voor een sublieme en smaakvolle levensstijl. De inpandige terrassen combineren groene uitzichten met pure rust. Het gebouw bestaat uit vier royale appartementen waarvan een duplex loft op de bovenste verdieping. Men zet in op een premium afwerking van a tot z en dit afgestemd op basis van uw persoonlijke wensen en keuzes. Genieten van een zorgeloze toekomst is hier een evidentie. Bovendien beschikt u over de mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats, dewelke gelegen zijn aan de achterzijde van het gebouw. 
Interesse in dit uniek project? Contacteer onze vastgoedmakelaar Jacky: Toon nummer of
EPB startverklaring
Verkoop onder het registratiestelsel
Beelden zijn renders ter illustratie
Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Indeling

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 995.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.