Luxueus studeren stadsrand Leuven! in Leuven vanaf € 209.000
(Zimmo-code: 1004HKR)

140
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
50 dagen
Op Zimmo
50 dagen geleden
Laatste update

Geldenaaksebaan 126, 3000 Leuven

Zimmo-code: 1004HKR

Prijs € 209.000

***alle informatie op www.connect-immo.be*** Deze residentie is gelegen aan de Leuvense stadsrand, namelijk op de Geldenaaksebaan! Deze locatie biedt zowel voor studerende jongeren in Leuven, Heverlee én Brussel een goede uitvalsbasis. 
Niet alleen de rustige omgeving is een troef maar ook de faciliteiten in de nabijheid zijn mooi meegenomen. Zo kan je er het openbaar vervoer vinden op enkele meters van het gebouw. Supermarkten, printshops, apotheek… op wandel/ fietsafstand. Het verlengde van de straat geeft uit op Sportoase waar je als student kan deelnemen aan groepslessen of gewoonweg kan ontspannen. Abdij Van Park is een Norbertijenabdij gelegen aan Leuvense bossen en is de ideale uitvalsbasis voor studenten die naast het studeren wensen te ontspannen. Je geniet er als het ware van de natuur en dit op een boogscheut van Leuven. Men kan hier echt wel spreken van een verborgen parel. 
Deze studentenresidentie is een vernieuwbouwproject met een oplevering voorzien tegen zomer 2024. De renovatie wordt uitgevoerd met aandacht voor detail, afwerking en kwaliteitsvolle materiaalkeuze. Ook voldoet het gebouw aan de gevraagde strenge energiezuinigheidsnormen van 2024. De entiteiten zijn kamers eigen sanitair en een studio, dewelke volledig bemeubeld aangeboden worden. Enkele units beschikken over een privatief terras, als dat niet geweldig is! Bovendien is er een inpandige fietsenstalling en een gemeenschappelijke keuken aanwezig zodat studenten samen kunnen kokerellen! 
Interesse? Vraag je brochure op en plan uw bezoek in met onze Expert Investeringsvastgoed: of 0495 53 46 49
EPB Startverklaring!
Verkoop onder het registratiestelsel 
Wg, G dv, Gvkr, Gvv

Indeling

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Kot/kamer € 209.000 * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.