stijlvolle woningen in ideaal gelegen woonbuurt in Lichtervelde vanaf € 365.000
(Zimmo-code: 10049NN)

1977
Keer bekeken
6 keer
Favoriet project
Populariteit
237 dagen
Op Zimmo
47 dagen geleden
Laatste update

Driekoningen 26, 8810 Lichtervelde

Zimmo-code: 10049NN

Prijs € 365.000

Deze woningen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw. Informeer snel naar de voorwaarden. 

In 'Driekoningen', onze rustig gelegen residentiële woonbuurt in het centrum van Lichtervelde, bouwen we nieuwbouwwoningen in hedendaags landelijke stijl. 

De woningen worden bijna-energieneutraal (BEN) en staan garant voor een optimaal comfort, een lage energiefactuur én een gezond binnenklimaat. Zonnepanelen en ventilatiesysteem met warmterecuperatie zijn voorzien. 

Een open ingedeelde leefruimte met grote ramen en een ideale verbinding met de zuid gerichte tuin en het gezellige terras, een volledig ingerichte eilandkeuken en badkamer, garage en 4 mooie slaapkamers. De master biedt ruimte voor een dressing. 

Jouw nieuwe keuken en badkamer kies je zelf uit in de toonzalen van onze partners. Net als de vloer- en wandtegels.  Danneels werkt jouw woning sleutel-op-de-deur voor je af voor een vaste prijs en tegen een afgesproken einddatum. Zo kan je zonder zorgen uitkijken naar je nieuwe thuis.

Documenten / Bestanden

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis € 365.000 * 5

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.