Uniek nieuwbouwproject in Lochristi in Lochristi vanaf € 539.500
(Zimmo-code: 10046JP)

603
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
542 dagen
Op Zimmo
75 dagen geleden
Laatste update

Dorp-West 97, 9080 Lochristi

Zimmo-code: 10046JP

Prijs € 539.500

Het nieuwbouwproject De Stek is een uniek, duurzaam en hoogwaardig afgewerkt project, gelegen op de hoek van Dorp-West en de Stationsstraat in het verlengde van de Antwerpse Steenweg.
De bestaande bebouwing maakt plaats voor 1 handelsruimte, 3 woningen en 16 ruime appartementen die voorzien worden van ruime terrassen. Meer zelfs, enkele appartementen beschikken over een unieke wintertuin met oppervlaktes tot 30 m², een ware troef tijdens elk seizoen. Bovendien hebben alle appartementen toegang tot de groene gemeenschappelijke binnentuin voorzien van een petanquebaan en wadi. Uw thuis wordt door de keuze in duurzame materialen, energiezuinige technieken en een prachtige afwerking die ideale duurzame woonst.
De Stek heeft als eerste project in Lochristi de keuze gemaakt voor winterterrassen of wintertuinen die het voor u mogelijk maken uw terras permanent te benutten.
Een woning met aanliggende wintertuin is een type woonst waarbij de terrassen buiten het geïsoleerde volume worden gehouden. Door de schuifbare raampartijen kunnen de leefruimtes vergroot worden tijdens de tussenseizoenen en geniet men in de zomer van een groter terras. Met andere woorden kan men doorheen het hele jaar gebruik maken van de buitenruimte. Als het verlengde van de leefruimte, geniet je zonder zorgen van het terras zoals tijdens zomerperiodes.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis € 539.500 * 3
Huis € 545.900 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.