Woonhof Kolonie in Lommel vanaf € 310.000
(Zimmo-code: 1003ZE0)

4630
Keer bekeken
35 keer
Favoriet project
Populariteit
552 dagen
Op Zimmo
2 uren geleden
Laatste update

Sint-Ambrosiusstraat, 3920 Lommel

Zimmo-code: 1003ZE0

Prijs € 310.000
  • Prijs € 310.000
  • Adres Sint-Ambrosiusstraat, 3920 Lommel
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 152 m²
  • Grondopp. vanaf 322 m²
  • Slaapkamers vanaf 3
  • Bouwjaar 2019
  • EPC Bekijk info

Woonhof Kolonie, een luxueus nieuwbouwproject met acht prachtige gezinswoningen. Strakke architectuur, lichte ruimtes en allemaal gunstige oriëntaties. Dit knappe project is dé ideale plek voor jou en je gezin. Je profiteert hier namelijk van een zeer groene en rustige ligging dichtbij de lagere school, de supermarkten en voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt. Denk maar aan het Parelstrand en De Vossemeren. Bovendien geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen Noord Zuid Verbinding.
De architectuur van deze acht woningen oogt strak en fris. Je ziet meteen aan de visuals dat er veel aandacht ging naar concept en vormgeving. Woonhof Kolonie geniet van een exclusief karakter en blendt prachtig in de groene omgeving. De aankleding bestaat uit drie terugkerende elementen: witte crépie, een houten touch en leien daken. Deze zes halfopen woningen, vrijstaande woning en gesloten woonst vind je op één net afgewerkt perceel. De tuin wordt volledig ingericht met terras, oprit en gazon. Bovendien beschik je over een privatieve toegang tot de bijhorende carport met tuinberging.
Woonhof Kolonie is één harmonieus geheel, een stijlvolle eenheid.
Alle acht woningen van Woonhof Kolonie voldoen bovendien aan de normen van nu én van de toekomst. De deskundige projectontwikkelaar Balder koos namelijk voor kwalitatieve BEN woningen. De muren en daken zijn voorzien van ruime isolatie waardoor deze woningen een E-peil bereiken om U tegen te zeggen. De inrichting van het gelijkvloers staat vast, op de eerste verdieping zijn nog verschillende inrichtingsmogelijkheden. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!
Kortom, in Woonhof Kolonie woon je rustig in harmonie. Je woont hier groen en residentieel, dichtbij alles wat je als gezin nodig hebt. Deze nieuwe thuis heeft een laag E-peil, een stijlvolle uitstraling en biedt nog aanpassingsmogelijkheden. Woonhof Kolonie: een heerlijke plek voor jou en je gezin.

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis € 310.000 * 4
Huis € 330.000 * 3
Huis € 330.000 * 3
Huis € 335.000 * 5
Huis € 338.000 * 3
Huis € 338.000 * 5
Huis € 365.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.