Stadsontwikkelingsproject Bospoort in Maaseik
(Zimmo-code: 1003N6Z)

959
Keer bekeken
1 keer
Favoriet project
Populariteit
606 dagen
Op Zimmo
332 dagen geleden
Laatste update

Burgemeester Philipslaan, 3680 Maaseik

Zimmo-code: 1003N6Z

Een groene, autoluwe stadswijk met een wandel- en fietspromenade verbindt de stadskern met zijn winkelcentrum en historisch stadscentrum, het culturele centrum en de sportcentra aan de Van Eycklaan.
De site zal ruimte bieden voor de diverse woongebouwen. Een aantal gelegen in een privatief park aan de oever van de Bosbeek, een aantal gelegen langs de Burgemeester Philipslaan en tevens aan de nieuwe groene wandel- en fietspromenade.
Een nieuw stadsplein vormt de hoofdtoegang tot deze nieuwe stadswijk.
Er wordt een diversiteit aan woongelegenheden gerealiseerd op maat van verschillende leeftijdscategorieën en gezinssamenstellingen zodat iedereen zich hier zal thuis voelen.
In de hele ontwikkeling wordt erg veel aandacht besteed aan kwalitatief wonen met een beschikbaarheid van service aan de noden en de wensen van de bewoners.
Er komen urban villa's, mooie trendy appartementen, prachtige penthouses, stadswoningen, schitterende handelruimtes, ... voor alle leeftijden!
Ondergronds bevinden zich autostandplaatsen, garageboxen, bergingen en fietsstalplaatsen.
=> www.bospoort.be
** Iedereen die interesse heeft in deze nieuwe prachtige woon-en leefomgeving in het stadscentrum van Maaseik kan ons contacteren op het nummer Toon nummer of mailen naar **

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement * -

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.