Reeds 50% verkocht | Zeer ruime nieuwbouwappartementen in centrum Maldegem. in Maldegem vanaf € 350.000
(Zimmo-code: 1004GPG)

247
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
119 dagen
Op Zimmo
4 dagen geleden
Laatste update

Mevrouw Courtmanslaan 70, 9990 Maldegem

Zimmo-code: 1004GPG

Prijs € 350.000

In het hartje van Maldegem treffen we deze vlot bereikbare doch rustig gelegen nieuwbouwresidentie 'Qiyen' aan. Dit imponerend hedendaags project betreft 6 uiterst aardige appartementen met een doordachte planopbouw en binnenindeling, met alsook een weloverwogen keuze van de materialen die borg staan voor een optimaal comfort en woongenot verzekeren.
De architecten van BERKEIN realiseerden BEN-appartementen die gekenmerkt worden door een hoogwaardige afwerking, lichtrijke ruimtes, energiezuinigheid en riante leefruimtes en kamers in tegenstelling tot de meeste standaard nieuwbouwappartementen.
In het kleinschalige gebouw zijn nog 3 appartementen beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers, waarvan één appartement met 2 badkamers. Daarnaast is er ook voldoende bijkomende ruimte voorzien voor parkeerplaatsen (nog 5 beschikbaar, waarvan 3 overdekt) en bergplaatsen in de kelderverdieping.
De appartementen beschikken over vloerwarming die wordt aangestuurd door een warmtepomp waarmee zowel kan verwarmd als gekoeld worden. Daarnaast wordt elk appartement uitgerust met 6 zonnepanelen, een ventilatiesysteem D én akoestische isolatie tussen de verdiepingen om een ultiem comfort te garanderen.
De buitenruimte wordt getypeerd door zeer grote balkons die zuidgericht zijn en geen directe inkijk bevatten. Bovendien is er op het gelijkvloers ook een fietsenberging met voldoende plaats.
De oplevering wordt voorzien in maart 2025.
Een uitzonderlijke kans op een volwaardig woonappartement in het centrum van Maldegem. Stap gerust 200 meter verder ons kantoor binnen voor meer informatie.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 350.000 * 2
Appartement € 390.000 * 2
Appartement € 475.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.