Residentie Ringoot in Meise vanaf € 259.000
(Zimmo-code: 1004HQS)

201
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
42 dagen
Op Zimmo
38 dagen geleden
Laatste update

Brusselsesteenweg 52, 1860 Meise

Zimmo-code: 1004HQS

Prijs € 259.000

Residentie Ringoot bestaat uit 3 bouwblokken rondom een gemeenschappelijke binnentuin en omvat 33 erkende assistentiewoningen. Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, die focust op kwaliteitsvol wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Het project is gelegen in het hartje van centrum Meise aan het markplein, in de schaduw van de kerk, het oud gemeentehuis en de nationale plantentuin. Winkels, horeca, de bibliotheek maar ook de Muze van Meise en het sportcentrum bevinden zich allen op wandelafstand. De markt op zaterdag maakt het plaatje compleet... 

De assistentiewoningen zijn ondergebracht in 2 afzonderlijke bouwblokken, verbonden via de ondergrondse parking. De assistentiewoningen worden opgetrokken als gesloten bebouwing langsheen de Krogstraat en de August van Doorslaerlaan. Via een overdekte onderdoorgang op het gelijkvloers is de binnentuin toegankelijk. In de binnentuin is het 'Grand Café' aanwezig van de assistentiewoningen met ruim terras, pentanqueplein & kruidentuin. Deze is uitgewerkt als een transparant, luchtig volume met veel lichtinval. Het derde bouwblok is gelegen aan de Brusselsesteenweg 52 en omvat een verbouwing binnen het bestaande volume. Er worden 2 appartementen gerealiseerd met een handelsgelijkvloers (brasserie). Deze zullen niet worden verkocht. Eveneens is hier een onderdoorgang gecreëerd, die toegang geeft vanuit de Brusselsesteenweg naar de gemeenschappelijke binnentuin. Het niveauverschil wordt overbrugd door een buitenlift en trap.

De afwerking, zoals keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren kan u uiteraard zelf kiezen. Elk appartement is volledig uitgerust met vloerverwarming en voldoet aan de BEN-normen, die staan voor 'Bijna Energie Neutraal'. Het E-peil zal dus maximum 30 bedragen wat maakt dat de assistentiewoningen een heel laag energieverbruik zullen hebben. Dit is onder andere te danken aan hernieuwbare energie zoals zonnepanelen. Elke assisitentiewoning wordt standaard voorzien van dezelfde glasgordijnen, die het 'stijlvol' aspect alleen maar zullen benadrukken. Naast de ruime zongerichte terrassen zullen de bewoners en kun bezoekers ook kunnen genieten van een glaasje in het Grand Café of ze kunnen ontspannen in de fitness-en kinéruimte. Elkaar ontmoeten kan je tevens in de wasbar, die huiselijk zal ingericht worden met koffiecorner en cosi meubilair. Het is niet alleen energiezuiniger maar ook plaatsbesparend. 

Kortom, Residentie Ringoot heeft alles te bieden voor iedereen die zelfstandig wenst te wonen maar met de zekerheid van zorg en service en dit alles in een ongedwongen sfeer waarbij sociale contacten centraal staan.

Documenten / Bestanden

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 259.000 * 1
Appartement € 265.000 * 1
Appartement € 265.000 * 1
Appartement € 285.000 * 1

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 259.000 * 1

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 265.000 * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.