Het eerste huis te koop in de echte wereld én in de Metaverse

Huis Tongeren Huis Tongeren
Huis Metaverse Huis Metaverse

Koop het huis in Tongeren, krijg hetzelfde huis in de Metaverse

Uhhh, de Meta-wat?

Metaverse. Je hebt de term wellicht al gehoord. Maar wat is het juist? Zie het als een verzamelnaam voor alle virtuele 3D-werelden waarin je meestal als avatar – een digitale versie van jezelf – kan rondlopen en interageren met anderen.

De Metaverse is continu aan het evolueren, maar één ding is zeker: het is big business, zeker op vlak van vastgoed. Zo worden er vandaag in Decentraland, één van de populairste virtuele werelden, digitale percelen verkocht voor hallucinante bedragen. Wie zo’n stukje virtueel land in handen krijgt, heeft een slimme investering gedaan.

Neem mij naar het huis in de Metaverse
Uhhh, de Meta-wat?

De slimste investering.

Zimmo zorgt voor een absolute primeur in ons land: wie het échte huis koopt in Tongeren, krijgt er zijn digital twin bij: een exacte kopie van het huis, maar dan in Decentraland. Dat is bijzonder goed nieuws voor de nieuwe eigenaar. Want virtuele grond wordt niet alleen duurder met de dag, de mogelijkheden op die grond worden steeds interessanter.

Zo kan de nieuwe eigenaar straks virtuele events hosten, een kunstgalerij openen of de grond verhuren aan bedrijven die hun eerste stappen willen zetten in de Metaverse. Een erg slimme investering die exclusief te vinden is op Zimmo: de immosite voor slimmeriken. Ook in de Metaverse.

Neem mij naar het zoekertje
De slimste investering.