Ecologisch wonen in hartje Nazareth in Nazareth vanaf € 366.000
(Zimmo-code: 1004G2U)

71
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
145 dagen
Op Zimmo
142 dagen geleden
Laatste update

Drapstraat 22, 9810 Nazareth

Zimmo-code: 1004G2U

Prijs € 366.000

Deze nieuwbouwappartementen in het centrum van Nazareth dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Zowel qua materialisatie als qua technieken werd hier de nadruk gelegd op "ecologisch" en "energiezuinig". De structuur is een massieve houtbouw, met circulaire producten die bijdragen aan een CO2 neutrale productie. De verwarming via vloer- en wandverwarming wordt opgewekt dankzij een warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren (hernieuwbare energie). Als bijna energie neutraal gebouw kan je hier meteen genieten van een goedkope energiefactuur en een besparing op je onroerende voorheffing.
De aparte architectuur zorgt voor een unieke uitstraling, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van de appartementen. Maximale lichtinval, zuidgerichte leefruimtes met open keuken en leuk zonneterras en groot ruimtegevoel, zonnescreens om oververhitting te vermijden, ventilatie systeem D met warmterecuperatie zorgt voor gezonde verse binnenlucht, de flexibele indeling dankzij niet dragende wanden die je naar de toekomst toe kan aanpassen. Bovendien werd hier bijzondere aandacht geschonken aan akoestiek...
Dankzij de goede ligging, woon je hier toch rustig, omgeven door groen en op wandelafstand van talrijke winkels en scholen en nabij invalswegen zoals N60 en E17.
Voor info of een bezoek, contacteer Sarah via Toon nummer of mail

Indeling

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 366.000 * 2

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 601.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.