Prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 8 woningen in het bruisende Nijlen in Nijlen vanaf € 375.000
(Zimmo-code: 1004GT0)

157
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
56 dagen
Op Zimmo
56 dagen geleden
Laatste update

Beenderstraat 32, 2560 Nijlen

Zimmo-code: 1004GT0

Prijs € 375.000
  • Prijs € 375.000
  • Adres Beenderstraat 32, 2560 Nijlen
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 120 m²
  • Grondopp. vanaf 127 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2024
  • EPC Bekijk info

Ontdek het woonerf "Elise" in het bruisende Nijlen. Deze charmante gemeente verwelkomt levensgenieters, rustzoekers en dynamische gezinnen in een levendige omgeving, op slechts een steenworp afstand van de rustige Netevallei. Geniet van de perfecte balans tussen rust en dynamiek, met een uitstekende bereikbaarheid voor woon-werkverkeer via fiets, openbaar vervoer of auto.
Gelegen in een rustige doodlopende woonerf belooft niet alleen veiligheid, maar ook kindvriendelijkheid, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Het woonerf biedt 8 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, harmonieus geschakeld met aandacht voor privacy. Waarvan er nog slechts 3 gesloten en 1 open bebouwing beschikbaar zijn.
Geniet van royale binnenruimtes badend in natuurlijk licht en privétuinen op het zuidwesten. Een groene, landelijke omgeving en nabijheid tot belangrijke toegangswegen naar Lier en Herentals versterken de aantrekkingskracht van deze locatie.
Elke woning, of het nu halfopen of gesloten is, wordt compleet met carport, parkeerplaats en ruime gemeenschappelijke fietsenberging aangeboden. De woningen worden volledig instapklaar opgeleverd volgens jouw smaak, met deskundige begeleiding en een oppervlakte variërend van 120m² tot 136m².
De zuidwestelijk georiënteerde privétuinen worden voorzien van terrassen en teelaarde, klaar voor jouw persoonlijke touch. Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, supermarkten, medische hulp en openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk wordt gemaakt.
De woningen dragen het BEN-label en beloven bijna-energieneutraal wonen, met een lage ecologische voetafdruk en kostenbesparende voordelen. Een tijdloze architectuur met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, zoals vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie en zonnepanelen, bieden een comfortabele en duurzame leefomgeving.
Met een Smart Home Controle System kun je jouw energieverbruik beheren en de mogelijkheden voor verdere domoticatoepassingen verkennen. Profiteer van fiscale voordelen dankzij het lage E-peil van < 20. Mis deze kans niet om te wonen in een moderne, energiezuinige woning op het charmante woonerf "Elise"!

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis € 375.000 * 3
Huis € 375.000 * 3
Huis € 385.000 * 3
Huis € 385.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.