Exclusief project centraal gelegen te Oordegem in Oordegem vanaf € 334.000
(Zimmo-code: 10047BO)

460
Keer bekeken
2 keer
Favoriet project
Populariteit
396 dagen
Op Zimmo
216 dagen geleden
Laatste update

Oordegemdorp 9, 9340 Oordegem

Zimmo-code: 10047BO

Prijs € 334.000

Van jonge starters over nieuw samengestelde gezinnen tot ervaren levensgenieters: in DORP 9 vindt iedereen een woning op maat!
Deze gezellige thuishavens bevinden zich in het rustige Oordegem, vlakbij een groen park. De nabijheid van de E40 zorgt voor een erg vlotte bereikbaarheid, maar ook als u liever wandelt of de fiets neemt, kan u zich gemakkelijk voorzien van alle dagelijkse behoeften. Op slechts wandelafstand vindt u winkels, scholen, restaurants en veel meer.
Elke woning is energiezuinig en is voorzien van een efficiënte manier om warmte en elektriciteit te produceren, dankzij de hoogrendementsketels en zonnepanelen. Als extra troef zijn er de aangelegde, afgezette tuin en de ruime terrassen, maar ook in het aanpalend park wordt het heerlijk vertoeven en optimaal genieten
De parkeerhaven biedt elke koper een parkeerplaats en de mogelijkheid tot installatie van laadpalen, om uw wagen elektrisch op te laden. Daarnaast wordt een fietsenstalling voorzien, om uw elektrische fiets op te laden.
DORP 9 is een geweldige plek waar duurzaamheid en comfort centraal staan!
Dit project wordt belast aan 6% BTW.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement € 334.000 * 2
Appartement Verkocht 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.