Christinastraat 113 - 8400 Oostende in Oostende vanaf € 432.841
(Zimmo-code: 10049Q9)

1310
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
497 dagen
Op Zimmo
202 dagen geleden
Laatste update

Christinastraat 113, 8400 Oostende

Zimmo-code: 10049Q9

Prijs € 432.840,76

Exclusief CO-housing project op een AAA+ locatie te Oostende.
Dit nieuwbouwproject laat zich leiden door de ambitie om een stedelijke oase te creëren die zowel oog heeft voor architecturaal behoud, als voor verreikende duurzaamheid en culturele integratie.
Het doel van het project is om eigentijdse wooneenheden te creëren, voorzien van veel licht, elk met een eigen terras en/of patio. Het co-housing project voorziet bovendien een gemeenschappelijke tuin, een fietsenstalling, een wellness ruimte en een bibliotheek/multifunctionele ruimte voor collectief gebruik. Het project heeft de intentie om ook de culturele flair van Oostende te integreren, aangezien het centraal gelegen is, op slechts 6 minuten wandelen van het station en 8 minuten van de zee.
De multifunctionele ruimte op de begane grond is een unit met een hoog plafond van 127m² waar diverse culturele activiteiten kunnen plaatsvinden. Alle eigenaars van individuele zelfstandige units worden ook mede-eigenaar van deze polyvalente ruimte en overige gemeenschappelijke ruimtes.
Bent u op zoek naar een zeldzaam onroerend goed of investeringsproject aan zee, houdt u van de co-housing spirit en collectiviteit waarbij boeken, apero’s en culturele activiteiten worden georganiseerd, of wil je liever vastzitten in een “gemeenschapsbubbel”, dan is dit exclusief project wellicht wat u zoekt!
Plannen op aanvraag. Prijs omvat CASCO oplevering.
Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons via Toon nummer of

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis Verkocht -
Huis Verkocht -
Appartement Verkocht -
Huis Verkocht -
Appartement Verkocht -
Appartement Verkocht -
Appartement Verkocht -
Appartement Verkocht -
Huis € 432.840,76 * 2
Huis € 561.759,36 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.