Luxewoningen met de nieuwste technieken, hartje Mariakerke! in Oostende vanaf € 8.500
(Zimmo-code: 1004CDG)

2045
Keer bekeken
84 keer
Favoriet project
Populariteit
237 dagen
Op Zimmo
78 dagen geleden
Laatste update

Prins Roselaan 117, 8400 Oostende

Zimmo-code: 1004CDG

Prijs € 8.500

Wonen op een unieke plek in Oostende. Wonen op een rustige plek in Mariakerke, dé familiebuurt bij uitstek. Te midden van een prachtig decor van groen, tuinen en evenwichtige tijdloze architectuur, maar toch in de nabijheid van het bruisende stadsleven van Oostende. Wie hier woont geniet van de perfecte combinatie tussen de nabijheid van de Stad met al zijn faciliteiten en de rust van een mooie woonwijk. Welkom in Belle Vie.
Het project, gebouwd rond een groene autoluwe speelstraat, werd doordacht vorm gegeven met oog voor wooncomfort, privacy en architectuur. Geniet van licht, ruimte en uitzicht in zowel je eigen woning, de tuin als de omgeving van de speelstraat, groenaanleg en de gezellige paden. Een partijtje voetballen of liever een boek lezen? Belle Vie is een plaats om te wonen, te leven en tot rust te komen. Doorgaand verkeer vind je hier ook nooit terug.
Daarnaast werd aan alle praktische aspecten van je dagelijkse leven gedacht. Van het parkeren van twee wagens per woning, een extra fietsenstalling, poortjes van en naar de tuinen, een brievenbusensemble met een vak voor het leveren van pakjes tot een nette plaats voor de huisvuilophaling. Makkelijk toch?
Met Belle Vie combineert Corbeau Vastgoedontwikkeling tijdloze architectuur met een doorgedreven aandacht voor wooncomfort. Hier bouwen we negen strakke woningen met telkens drie of vier slaapkamers, zowel in halfopen als open bebouwing. We benutten de breedte optimaal en creëren zo ruime gezinswoningen met natuurlijke lichtinval en een klassevolle uitstraling. Het samenspel van de klassieke lichte gevelsteen met strakke ramen, zwarte geveldetails, de houten accenten en gevelbekleding zorgt voor een boeiend geheel waarbij elke woning zijn eigenheid heeft.
De verschillende woningen, zowel met plat dak als hellende daken (met grote in te richten zolder!), spreken elke type van koper aan: van gezin tot koppel, van alleenstaande tot investeerder. Alle woningen zijn energiezuinig (standaard inclusief zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming) en kenmerken zich door veel binnenruimte, een slimme planindeling, twee bergingen, grote slaapkamers met dressing en een mooie tuin.
De afwerking van elke woning kiest u persoonlijk op basis van ons helder lastenboek.
Benieuwd? Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor en ontvang het plannenboek, lastenboek en de prijzen! Wees er snel bij, slechts negen woningen! Mail ons naar of geef een belletje op 059 80 00 04.

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis Verkocht 3
Garage Verkocht -
Huis Verkocht 4
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 4
Huis Verkocht 3
Garage Verkocht -
Garage Verkocht -
Garage € 8.500 * -
Garage € 8.500 * -
Garage € 8.500 * -
Garage € 8.500 * -
Huis € 397.500 * 3
Huis € 479.000 * 3
Huis € 479.000 * 4

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.