Over Hebbes

Hebbes is al jaren een zoekertjessite voor vastgoed, maar hoe komen deze zoekertjes nu terecht op Zimmo? We leggen het even uit…

Van hebbes.be: auto, immo, varia …

Hebbes.be werd opgericht in 2002 als een algemene tweedehands site. Iedereen die op zoek was naar auto, immo of varia vond zijn weg naar het zoekertjesplatform. In 2014 koos Hebbes ervoor om zich volledig te richten op immo. Het Hebbes auto en moto aanbod reed naar vroom.be en de Hebbes meubels, speelgoed, fietsen, en andere tweedehandsartikelen worden nu gekocht en verkocht op koopjeskrant.be.

naar Hebbes: thuis in immo…

Vandaag staan op Hebbes.be meer dan 60.000 huizen, appartementen, gronden en commerciële panden die te koop of te huur zijn. Ook nieuwbouwprojecten vinden vlot hun weg naar Hebbes, die uitsluitend zoekertjes van makelaars en notarissen toont. De website geeft ook praktische tips en advies over (ver)kopen, (ver)huren), (ver)bouwen of de inrichting van je (nieuwe) woonst. Hebbes.be is met een dagelijks bereik van meer dan 45.000 bezoekers uitgegroeid tot één van de grootste en meest professionele immo sites van Vlaanderen.

Het Hebbes immo aanbod staat echter niet alleen online, je vindt het ook dagelijks terug op de immo pagina’s in Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, De Standaard en Het Belang van Limburg.

en weldra op Zimmo!

Vanaf 2018 steken de teams van Hebbes en Zimmo, die beide deel uit maken van de Mediahuis groep, de koppen samen en zal www.hebbes.be verhuizen naar www.zimmo.be. Zo kunnen we je nog meer zoekertjes aanbieden en er samen voor zorgen dat je nog sneller en gemakkelijker de weg naar je nieuwe (t)huis vindt.

Meer info: