Over Hebbes

Hebbes was jaren een zoekertjessite voor vastgoed, maar hoe komen deze zoekertjes nu terecht op Zimmo? We leggen het even uit…

Van hebbes.be: auto, immo, varia …

Hebbes.be werd opgericht in 2002 als een algemene tweedehands site. Iedereen die op zoek was naar auto, immo of varia vond zijn weg naar het zoekertjesplatform. In 2014 koos Hebbes ervoor om zich volledig te richten op immo. Het Hebbes auto en moto aanbod reed naar vroom.be en de Hebbes meubels, speelgoed, fietsen, en andere tweedehandsartikelen worden nu gekocht en verkocht op koopjeskrant.be.

naar Hebbes: thuis in immo…

In 2017 stonden op Hebbes.be meer dan 60.000 huizen, appartementen, gronden en commerciële panden te koop of te huur. Ook nieuwbouwprojecten vonden vlot hun weg naar Hebbes, die uitsluitend zoekertjes van makelaars en notarissen toonden. De website gaf ook praktische tips en advies over (ver)kopen, (ver)huren), (ver)bouwen of de inrichting van je (nieuwe) woonst. Hebbes.be was met een dagelijks bereik van meer dan 45.000 bezoekers uitgegroeid tot één van de grootste en meest professionele immo sites van Vlaanderen.

Het Hebbes immo aanbod stond echter niet alleen online, je vond het ook dagelijks terug op de immo pagina’s in Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, De Standaard en Het Belang van Limburg.

en nu op Zimmo!

Hebbes en Zimmo, die beiden deel uitmaken van de Mediahuis groep, bundelen uiteindelijk in 2018 de krachten tot één immosite. Alle koop- en huurwoningen van www.hebbes.be verhuizen naar www.zimmo.be. Zo kunnen we je nog meer vastgoedadvertenties aanbieden en er samen voor zorgen dat je nog sneller en gemakkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis vindt.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo