Over Logic Immo

Logic-Immo.be is al jaren een betrouwbare immosite met een uitgebreid aanbod vastgoedadvertenties, maar hoe komen deze vastgoedadvertenties nu op Zimmo terecht? We geven je graag meer uitleg…

Van de originele Logic Immo…

Logic-immo.be (niet te verwarren met Logic-Immo.com) werd in 1994 opgericht als een complete immosite. Iedereen die op zoek was naar een pand om te verkopen of te verhuren kon terecht op Logic Immo. Websitebezoekers konden ook terecht op de blog, waar ze content over vastgoed konden vinden, en Logic-Immo publiceerde ook een eigen papieren magazine dat meerdere keren per jaar verscheen.

Omdat Logic Immo deel uitmaakte van de IPM-groep, stond het aanbod niet alleen online, maar was het ook dagelijks te vinden op de vastgoedpagina’s van onder andere La Libre Belgique, La DH-Les Sports en l’Avenir.

logic-immo-slogan

…naar een Logic Immo rebranding

In mei 2021 vond er een volledige rebranding plaats, waarbij een nieuwe website en nieuwe app werden voorgesteld. Vandaag staan op Logic-Immo meer dan 40.000 huizen, appartementen, gronden en commerciële panden te koop of te huur. Ook nieuwbouwprojecten vinden vlot hun weg naar Logic-Immo.be. Verder kan je via de online schattingstool gratis de waarde van je woning laten bepalen.

Logic Immo is met een maandelijks bereik van meer dan 500.000 unieke bezoekers uitgegroeid tot één van de grootste en meest professionele immosites van België. Met 'Samen zoeken, samen vinden' lanceert Logic Immo dan ook een passende nieuwe slogan.

logic-immo-zimmo-verhuis

en nu op Zimmo!

Vanaf juni 2023 is Logic Immo verdwenen als aparte immosite en werd het een deel van de Zimmo familie. Het webadres logic-immo.be is verhuisd naar zimmo.be. Op deze manier is het aanbod aan vastgoedadvertenties enkel nog vergroot. Zo zorgen we er samen voor dat je nog sneller en gemakkelijker de weg naar je nieuwe (t)huis vindt.

Meer info:

Wie meer info wenst over de verhuis van de vastgoedadvertenties van Logic-Immo.be naar Zimmo, mag ons steeds contacteren of misschien vind je een antwoord op je vragen via dit persbericht:

Logic-Immo.be verhuist naar Zimmo