Over Zimmo

Zimmo is hét immoplatform van Mediahuis

Zimmo is de 360°-partner voor de huizenzoeker en de vastgoedprofessional in België.

Met het merk Zimmo bundelen we meer dan 150.000 vastgoedzoekertjes op onze site, zimmo.be en bereiken we meer dan 2 miljoen bezoekers per maand. Dagelijks publiceert Zimmo ook het meest recente vastgoedaanbod in de 4 nieuwsmerken van Mediahuis: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Daarnaast geven we informatiedossiers omtrent bouwen, renoveren en kopen of investeren in vastgoed uit.

Naast de media-activiteiten bieden we - onder de merknaam Max-Immo - een complete CRM-software, businesstools voor de aan- en verkoop aan en bouwen we websites voor de vastgoedprofessional. Zimmo is een 100% dochteronderneming van Mediahuis.


Zimmo zoekt voor u

We verzamelen zo veel mogelijk Belgische vastgoedadvertenties voor u op onze website. Hiervoor speuren we dagelijks meer dan 3.000 websites met vastgoed af.

Doordat we al het aanbod voor u verzamelen hoeft u niet dagelijks alle websites te bezoeken. Bovendien kan u een MIJN ZIMMO account aanmaken en aangeven dat u dagelijks/wekelijks het allernieuwste aanbod wil toegestuurd krijgen via e-mail.

Maak een E-mail Alert aan »


Volg ons

Waarom?

  1. Nieuws over Zimmo (functionaliteiten, nieuwigheden, interne weetjes)
  2. Maak kans op leuke prijzen
  3. Interessant vastgoednieuws