Project in Rotem vanaf € 189.500
(Zimmo-code: 1003Z0C)

824
Keer bekeken
13 keer
Favoriet project
Populariteit
226 dagen
Op Zimmo
156 dagen geleden
Laatste update

Klaverstraat 26, 3650 Rotem

Zimmo-code: 1003Z0C

Prijs € 189.500

RESIDENTIE 'T RESELT: 13 PRACHTIGE BEN-APPARTEMENTEN IN ROTEM.
Ontdek uw woongeluk
Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige groene omgeving elkaar ontmoeten. In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.
Woonoppervlaktes gaan van 76m² tot 122m² met terrassen en tuintjes van 16m² tot wel 164m². Parkeren doe je comfortabel onder de carport of op de buitenparkings, waar zich tevens ook de privatieve bergruimtes van elk appartement bevinden. 
Energiezuinig wonen
In residentie 't Reselt woont u niet alleen in de mooiste, moderne architectuur met alle bijhorendel luxe voorzieningen, maar woont u ook nog eens energiezuinig. 
De appartementen zijn zogenaamde BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) die energiezuinig gebouwd worden. Hierdoor zullen ze een E-peil van E20 hebben, wat gevoelig lager is dan wettelijk verplicht. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het appartement. Zowel ecologisch als financieel zeer voordelig. Elk appartement wordt standaard voorzien van zonnepanelen, ongeveer 6 per appartement. 
Door dit lage E-peil, geniet u uiteraard van een lagere energiefactuur én van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.
Rustig wonen
Residentie 't Reselt ligt in Rotem, langs de Klaverstraat. Het alom gekende café 't Reselt maakt plaats voor deze prachtige appartementen. Je zit hier pal in de natuur, met zicht op de weilanden en ver weg van de drukke wegen. Het dorpscentrum ligt op minder dan 1km en aan de andere kant loopt u zo de bossen in voor een stevige wandeling of pittige mountainbike tocht. 
Jouw appartement, compleet afgewerkt
De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen.
Optimaal genieten
Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanaop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand of nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein)kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbeque aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen.
Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen, met familie of vrienden, of juist gezellig alleen. 
Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.
MEER INFO: Toon nummer of

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 205.000 * 2
Appartement Verkocht 1
Appartement Verkocht 1
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 189.500 * 2
Appartement € 194.000 * 2
Appartement € 199.750 * 2
Appartement € 199.750 * 2
Appartement € 199.750 * 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 259.000 * 3
Appartement € 273.000 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.