Residentie Taxandria in Tessenderlo vanaf € 330.973
(Zimmo-code: 100304U)

2299
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
881 dagen
Op Zimmo
19 uren geleden
Laatste update

Neerstraat 15, 3980 Tessenderlo

Zimmo-code: 100304U

Prijs € 330.973
  • Prijs € 330.973
  • Adres Neerstraat 15, 3980 Tessenderlo
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 110 m²
  • Grondopp. op aanvraag »
  • Slaapkamers vanaf 2
  • Bouwjaar 2017
  • EPC Bekijk info

RESIDENTIE TAXANDRIA
Prachtig nieuwbouwproject in hartje Tessenderlo bestaande uit 1 handelsgelijkvloers en 3 luxeappartementen, allen met een parkeerplaats en een berging. De appartementen beschikken over een vrije hoogte van 2,65 meter. Het perceel is achteraan met een automatische poort afgesloten, en met de wagen bereikbaar via Kolmen 35. De residentie beschikt over een toplocatie in het centrum Tessenderlo. Op wandelafstand vindt u een bakker, superette, winkels, bank en een bushalte.

OPBOUW
Het gebouw is opgetrokken in hoogwaardige, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De moderne opvatting met duidelijke contrasterende accenten, verhoogt het karakter van het gebouw. Deze nieuwbouwappartementen zijn volgens de laatste normen akoestisch, thermisch en tegen vocht geïsoleerd.

BEN- WONING
BEN staat voor “bijna-energieneutraal”. De residentie is gebouwd volgens de BEN-principes die in 2021 de standaard worden voor nieuwbouwwoningen in Europa. De energie voor de appartementen wordt voornamelijk gehaald uit groene energiebronnen. Hierdoor verbruiken ze weinig energie voor de verwarming, ventilatie, koeling en warm water.
Voordelen:
- Een beter wooncomfort door minder warmteverlies en minder tocht
- Lagere energiefactuur
- Korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
- Korting op je hypothecair krediet

KOSTEN
De appartementen worden gebouwd onder de Woningbouwwet (Wet Breyne). De prijzen van deze appartementen zijn exclusief: btw, registratierechten, notariskosten, kelderplaats en berging. De grond- en constructiewaarden worden opgesplitst, zo moet u slechts 10% registratierechten betalen op de grond en 21% op constructiewaarden.

GEÏNTERESSEERD?
Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek op ons kantoor? Contacteer ons dan op het nummer Toon nummer en wij helpen u graag verder!

Indeling

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 330.973 * 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2

Verdieping 3

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.