Residentie Mercuur te Turnhout in Turnhout vanaf € 760.000
(Zimmo-code: 1004FW4)

100
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
91 dagen
Op Zimmo
58 dagen geleden
Laatste update

Waterjufferstraat 1, 2300 Turnhout

Zimmo-code: 1004FW4

Prijs € 760.000

Exclusieve zuid gerichte Penthouses met ondergrondse privatieve garageboxen voor 3 tot 4 wagens, te Turnhout
Mercuur is een exclusieve residentie bestaande uit 7 villa-appartementen en 2 penthouses met oppervlakten variërend van 122 m² tot 237 m², gesitueerd net buiten de ring. Elk appartement heeft een zuidgeoriënteerd terras met zicht op de aangelegde parktuin.
De penthouses zijn het perfecte voorbeeld van comfort en luxe, echt alles is aanwezig, ruime leefruimte, royale slaapkamers en badkamers, groot terras, zowel vooraan als achteraan dus maximaal genot.
In samenspraak met de interieurarchitecten werd reeds een penthouse volledig geoptimaliseerd en is de afwerking momenteel in de laatste fase. Denk maar aan parketvloeren, badkamers met vrijstaand bad en douche, bijzonder kraanwerk, ingemaakte kasten, echt alles is hier voorzien.
Kom de Penthouses ontdekken.
Er is eveneens een zeer ruime ondergrondse garagebox voor drie wagens en voorzien van een sectionale poort met afstandsbediening (verplicht aan te kopen bij deze Penthouse).
Mercuur is een van de meest exclusieve nieuwbouwresidenties in Turnhout. In alles biedt de residentie meer dan van wat een project verwacht mag worden. Elk appartement beschikt over uitzonderlijke "living outdoor terrassen". Elk terras geniet van een maximum aan privacy door de vakkundig aangelegde parktuin van tuinarchitect Eric Sels.
Het gebouw, ontworpen door architect Hubert Hendrickx, biedt de uitstraling en woonkwaliteit van een villa. Door een doordachte inplanting beschikt elk appartement over een maximum aan privacy zonder in te boeten op inval van licht en lucht.
Contacteer snel onze makelaar om het appartement en het lastenboek te bekijken via of 014/45 10 11
De verkoop van de penthouses valt onder registratierecht op de grond en BTW op de constructies.
Tot binnenkort in Mercuur!

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 760.000 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.