JANSSEN EN JANSSEN Antwerpen - Zuid

Over JANSSEN EN JANSSEN Antwerpen - Zuid

Janssen en Janssen

Vastgoed en Verzekeringen

Sinds jaar en dag is Janssen en Janssen Immobiliën een vaste waarde in de vastgoedsector.

Janssen en Janssen is een familiebedrijf dat door ambitie en gedrevenheid kantoren heeft kunnen vestigen in heel de provincie Antwerpen en daarbuiten met kantoren in Hamme, Burcht, Baal - Tremelo en Leopoldsburg, waardoor er in de loop der jaren een groot netwerk en klantenbestand is ontwikkeld.

Janssen en Janssen staat onder leiding van zaakvoerder Stefaan Janssen, die met meer dan 20 jaar expertise in de vastgoed –en verzekeringssector samen met een enthousiast team van een dertigtal collega’s volledig ter uwe beschikking staat bij de aan -en verkoop van uw vastgoed. Als erkend BIV vastgoedkantoor met heel wat ervaring in binnen- en buitenland bieden wij u een professionele kwaliteitsservice aan bij al uw vastgoedtransacties en administratie daarrond. Daarnaast bieden wij via ons centraal telefoonnummer ook een klantgerichte dienstverlening aan met een persoonlijke toets.

Wij begeleiden u letterlijk van A tot Z, doorheen het hele verkoopproces van uw woning, tot bij de notaris en zelfs daarna.