Vastgoedkantoor MARVY

Over Vastgoedkantoor MARVY

WIE ZIJN WIJ? Uw vastgoedspecialist met bijna 50 jaar ervaring!

Onder leiding van Werner Grauls, vastgoedmakelaar / -expert sinds 1993, groeide Vastgoedkantoor MARVY uit tot marktleider in Genk en rand. Wij mogen stellen dat ons kantoor een uitstekende reputatie geniet door  jarenlange ervaring, een goede marktkennis en onze klantgerichte service.

Na een gestage groei sinds de oprichting in 1969 werd Vastgoedkantoor MARVY in 2015 volledig vernieuwd en uitgebreid om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Met een verdriedubbeling van de vloeroppervlakte en een etalage van maar liefst 25m op de Dieplaan, één van de toegangswegen tot de stadskern, zijn wij klaar voor de toekomst.

ONZE FILOSOFIE 

Vastgoedkantoor MARVY kiest bewust voor een kleinschalige portefeuille. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw dossier constant opgevolgd wordt en spelen wij altijd zeer kort op de bal. Door onze beperkte portefeuille profileren wij ons als een kantoor waar persoonlijk contact en service op maat centraal staan. Bij ons bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant die alle aandacht krijgt!

ONS WERKTERREIN

Wij beperken ons werkterrein bewust tot  Genk en randgemeenten. Dit garandeert een grondige kennis van de markt,  referentiepunten, de geldende marktprijzen, eventuele beïnvloedende factoren van buitenaf, ...

ONZE DIENSTVERLENING

Verkopen van uw eigendom zonder zorgen :

Prijszetting op basis van een realistische markwaarde, niet om het pand kost wat kost in bemiddeling te krijgen. Wij kiezen er bewust voor om ons aanbod beperkt te houden. Dit staat garant voor maximale aandacht voor uw pand. Onze werkwijze zorgt ervoor dat persoonlijk contact en korte opvolging vanzelfsprekend zijn, bij ons bent u geen nummer! Een afgebakend werkterrein verzekert u van de nodige marktkennis. Een gemiddelde verkoopstermijn van 4 maanden. Lukt dit voor uw pand niet? Dan krijgt u van ons een korting! Duidelijke samenwerkingsovereenkomsten zonder stilzwijgende verlenging en zonder kleine lettertjes. Begeleiding van A tot Z 

Aankoopbegeleiding voor vastgoedinvesteerders :

Investeren in vastgoed blijft een rendabele investering. Wij helpen u bij het uitbouwen van uw vastgoedportefeuille en begeleiden u bij elke stap, van het zoeken naar geschikte panden tot het afhandelen van de administratie.

Waar moet ik op letten als ik ga investeren? Berekening van huurrendement en meerwaarderendement Aankoop in eigen naam of als vennootschap? Aankoop in blote eigendom of vruchtgebruik? 

Aankoopbegeleiding voor particulieren :

Een woning kopen doe je niet zomaar. De aankoop van een woning is voor iedereen een grote stap en er zijn heel wat factoren die overwogen dienen te worden.

Waar moet ik op letten als ik ga kopen om stress en onaangename verrassingen te vermijden? Is de vraagprijs van mijn droomwoning correct? Waar kan ik terecht voor een betaalbare lening? Op welke renovatiepremies heb ik recht?

Verhuur en beheer van uw eigendom :

Verhuren aan de best mogelijke prijs. Wij staan in voor begeleide bezoeken en een uitgebreide screening van de kandidaten. Een continue bijscholing zorgt ervoor dat wij u steeds kunnen informeren omtrent de nieuwe regelgeving en wetten met betrekking tot verhuur (bijvoorbeeld EPC, rookmelders, ...) Wij zorgen voor een uitgebreid dossier en handelen alle administratie voor u af. Als rentmeester staan wij tevens in voor de financiële opvolging van uw dossier (innen en opvolgen van de maandelijkse betalingen, jaarlijkse indexering, ...), zorgen wij voor de opmaak van een gedetailleerde plaatsbeschrijving en bieden wij een tele-onthaal voor zowel huurder als eigenaar 

Begeleiding van projectontwikkelaars bij nieuwbouwprojecten :

Natuurlijk zijn wij ook actief in de verkoop van nieuwbouwprojecten, vooral op de residentiële markt.De vele  samenwerkingen met zowel kleinschalige als grootschalige projectontwikkelaars, waaronder Democo, DMI, JBK Projectbouw, ... en het succescolle verloop van deze nieuwbouwprojecten getuigen van ons professionalisme. We zijn er dan ook van overtuigd dat onze jarenlange ervaring zowel voor de kopers als voor de projectontwikkelaars een meerwaarde betekent!