Living Stone

Over Living Stone

Toen we in 1993 een vastgoedkantoor in Leuven opstartten was goesting een belangrijke drijfveer.

De verkoop en verhuur van een onroerend goed is een niet alledaagse gebeurtenis. De voldoening om mensen hierbij te kunnen helpen is dan ook immens. Het is met diezelfde goesting dat ons team anno 2017 in uw regio en buurt de beste dienstverlening nastreeft. Tevreden klanten zijn namelijk de leukste motivatie om elke dag het beste van ons zelf te geven.

Samen groeien

Naarmate meer en meer mensen onze dienstverlening leerden kennen en waarderen zorgde mond-aan-mond reclame voor een gestadige groei.

Living Stone is vandaag actief in en rond de economische assen Leuven-Mechelen-Brussel en in de regio ten oosten van Leuven, beter bekend als het Hageland.

Wij hebben een netwerk van regionale kantoren die geleid wordt door 1 of meerdere lokale Living Stone makelaars. Ze krijgen allen een uitgebreide administratieve en marktgerichte ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor te Leuven. 

Zo werken onze interne en externe mensen dagelijks samen aan een gemeenschappelijk doel: de best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons.

Gewaardeerde specialisten

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers mee zijn met de evoluties in de vastgoedsector. Ze volgen dan ook op geregelde basis een gevarieerd aanbod aan opleidingen om hun juridische, technische en commerciële kennis bij te schaven. Ze willen dé vastgoedspecialisten uit de regio zijn.

Luisteren, spreken , verbinden

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat onze makelaars klanten kort opvolgen en hun feedback kunnen vertalen naar een potentieel resultaat. Goed luisteren en aanvoelen wat de klant belangrijk vindt verhoogt het onderling vertrouwen in de opeenvolgende gesprekken. Die zelfde ingesteldheid beogen wij ook in de communicatie naar de eigenaar.

Opbouwen van duurzame relaties

Integriteit, oprechtheid, loyaliteit en respect. Het zijn belangrijke kernwaarden in onze organisatie. In alles wat we doen streven we naar een objectieve en onbevooroordeelde aanpak. Net daarom hebben we veel klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. Ze voelen zich thuis bij ons en wij bij hen.

Leven en laten leven

Je leeft maar 1 keer en daarom kan je maar beter zorgen dat leuke momenten veelvuldig aanwezig zijn. Wij vinden een gezonde work/life balance dan ook belangrijk. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende vrijheid om op een verantwoorde manier dit evenwicht te vinden. Wie goed in zijn vel zit haalt ook meer uit zijn job en dat is nu net wat we willen bereiken.

Openingsuren

Wij zijn buiten onderstaande openingsuren steeds bereikbaar via info@living-stone.be en via de gsm-nummers van de dossierverantwoordelijken. U bent steeds welkom zonder afspraak in ons hoofdkantoor op onderstaande tijdstippen. Wij zetten alvast een kop koffie voor u klaar.

Maa 10:00 - 18:00
Din 10:00 - 18:00
Woe 10:00 - 18:59
Don 10:00 - 18:00
Vri 10:00 - 18:00
Zat -
Zon -