Vind dé makelaar die bij je past

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vastgoedmakelaar? Geen liefde op het eerste gezicht, maar een professionele match op basis van je woninggegevens. Wij vinden het beste immokantoor voor jou!

Hoe werkt onze matchmaker?

In enkele stappen helpen we jou bij het zoeken en vergelijken van vastgoedmakelaars. Wij bezorgen je de best gewaardeerde professionals van elke regio en voor elk type vastgoed. Zo kan je slim makelaars zoeken en vergelijken!
01
Vertel ons – aan de hand van enkele vragen - wat je wenst te verkopen of verhuren.
02
Wij bezorgen je meteen onze 5 beste professionals, gespecialiseerd in jouw type vastgoed en in jouw regio.
03
Kies zelf welke vastgoedmakelaars jou mogen contacteren om je vragen te beantwoorden en een offerte op te stellen. Zo ontdek je snel, makkelijk en gratis welk immokantoor het best bij jou past.

Diensten van een makelaar

Nauwkeurige schatting

Een makelaar kent de woningmarkt door en door. Met zijn expertise kan hij de waarde van je huis of appartement zeer accuraat inschatten.

Administratieve en juridische ontzorging

Immokantoren bezitten over de juiste juridische kennis om de nodige attesten en overeenkomsten op te stellen zodat deze aan de wettelijke verplichtingen voldoen.

Bezichtigingen

Een vastgoedmakelaar regelt alle afspraken met kandidaat-kopers en -huurders. Hij geeft ze een duidelijke rondleiding in je woning en bezorgt hen tal van nuttige informatie, onder meer over energie.

Marketing

Een makelaar doet er alles aan om je zowel on- als offline in de spotlights te zetten. Dankzij een groot netwerk aan potentiële kopers en huurders staat elk immokantoor garant voor een succesvolle verkoop of verhuur van je eigendom.