6% BTW MOGELIJK - LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP in Waregem vanaf € 420.000
(Zimmo-code: 1004AQ7)

653
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
430 dagen
Op Zimmo
12 dagen geleden
Laatste update

Meersstraat 62, 8790 Waregem

Zimmo-code: 1004AQ7

Prijs € 420.000
  • Prijs € 420.000
  • Adres Meersstraat 62, 8790 Waregem
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 122 m²
  • Grondopp. vanaf 134 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2018
  • EPC Bekijk info

6% BTW MOGELIJK - LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op of bel Toon nummer - 056 21 61 61


Prachtig nieuwbouwproject 'City Gardens I', in hartje Waregem

Het project City Gardens is opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen.
De residentie werd ontworpen door Goedefroo+Goedefroo architecten in een hedendaagse en tijdloze architectuur met veel lichtinval dat zorgt voor een aangename leefomgeving.

U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur.
Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17.
De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II.
Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin.

Er is extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte en geniet u van zowel een terras aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon en is er veel lichtinval.

Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen.

In totaal zijn er 18 appartementen en 3 handelsruimtes voorzien, verdeeld over de 2 gebouwen. U heeft de keuze tussen 2- of 3-slaapkamerappartementen waarbij ruimte, comfort en een hoogstaande afwerking steeds centraal staan. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.

Elk gebouw beschikt bovendien ook over een eSafe-brievenbus(*).
(*)De eSafe Wall is dé totaaloplossing voor de aflevering en ophaling van pakjes via de inkomhal van een appartement of meergezinswoning. Combinatie van elektrische brievenbussen, eSafe pakketvakken, deurbellen en videofoon in één ensemble.

Garages en overdekte staanplaatsen kunnen apart aangekocht worden.

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op of bel Toon nummer - 056 21 61 61.

Indeling

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 420.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.