Huizen Te Koop in Wevelgem vanaf € 346.155
(Zimmo-code: 1004D9X)

523
Keer bekeken
2 keer
Favoriet project
Populariteit
189 dagen
Op Zimmo
80 dagen geleden
Laatste update

Paridaanstraat 88, 8560 Wevelgem

Zimmo-code: 1004D9X

Prijs € 346.155

In een rustige omgeving en een topbuurt van Wevelgem, namelijk "de Wijnberg" zijn hier 4 nieuwbouw halfopen woning gebouwd die opzoek zijn naar nieuwe eigenaars!
Deze woningen beschikken telkens over een inkomhal met gastentoilet. Vervolgens komen we binnen in de leefruimte, die samen met de keuken één geheel vormt. Vanuit de leefruimte en de keuken hebben we zicht op de tuin. Aansluitend hebben we de koele berging.
Op het verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers terug. Alsook een apart toilet, berging en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en lavabo.
De woningen zijn voorzien van een voortuin, alu-carport en private tuin. Er zijn leidingen voorzien voor een installatie van een oplaadpaal indien gewenst.
De woning zijn gebouwd naar de normen van 2050. Concreet hebben de woningen een energie label van A+. Hoe komen ze aan dat label? Door te verwarmen met een geothermische warmtepomp via vloerverwamring. De woningen beschikken over zonnepanelen, regenwater. Domoticasysteem die kan communiceren met de verwarming. Hoogrendementsbeglazing Dakisolatie en muurisolatie kan zeker niet ontbreken.
"Voor zijn tijd' dus.
Deze woningen worden "casco plus" op de markt gezet. Dit betekend dat de nieuwe eigenaars nog een vrije keuze hebben in de keuken, badkamer, binnendeuren en de vloeren.
De prijs die wordt weergeven is excl btw op constructie waarde en registratie rechten op het aandeel grondwaarde. Voor een totale afrekening neem gerust contact op met Fries.
De prijs die wordt weergeven zijn reeds inclusief afwerking volgens het lastenboek, aansluitings-, meetkosten.
Interesse? Top ! Bel Fries op Toon nummer

Indeling

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis € 346.155 * 3
Huis € 349.109 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.