Residentie Edelweiss in Zelem vanaf € 305.000
(Zimmo-code: 10047MD)

2059
Keer bekeken
3 keer
Favoriet project
Populariteit
757 dagen
Op Zimmo
163 dagen geleden
Laatste update

Stationsstraat 5, 3545 Zelem

Zimmo-code: 10047MD

Prijs € 305.000

Aan het centrum van Zelem op enkele meters van de grote verbindingswegen kan u dit nieuwbouwproject terugvinden. Het nieuwe project ligt centraal in de gezellige dorpskern van Zelem. Je vindt hier dus het comfort van een goed uitgeruste dorpskern met alle nodige faciliteiten.

Het project bestaat uit 6 appartementen met parking !

Het woonproject wordt door Bouwonderneming Vandevoort te Nieuwerkerken gebouwd. Ook qua architectuur is het een mooi, variërend geheel. Zo zullen de appartementen een meer klassieke bouwstijl kennen met een moderne toets. De afwerking en uitrusting gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds budgetten voorzien voor vloeren, binnendeuren, keuken en badkamer maar indien men dit wenst, kan men daar nog extra’s aan toevoegen.

Alle appartementen zijn voorzien van een leuk terras dat Zuidelijk georiënteerd is. De appartementen op het gelijkvloers hebben bovendien een eigen stukje tuin. Het appartementsgebouw heeft drie bouwlagen waarover de 6 appartementen verdeeld worden.

In de kelder, onder het appartementsgebouw, zijn er 6 kelderbergingen voorzien, deze zijn in de aankoopprijs inbegrepen. In de tuin achter het gebouw zijn er 7 parkeerplaatsen voorzien en een ruime fietsenstalling.

Een staanplaats is verplicht apart aan te kopen met een kostprijs van 20.000 euro excl. kosten, mogelijkheid tot aankoop van een 2de staanplaats.

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 305.000 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.