De kerstbomen van Kylie Jenner, Robbie Williams, Hugh Jackman, …

Share.

Ondertussen staat bij de meeste mensen een kerstboom in huis, een eerste teken van een periode vol met lekker eten en gezelligheid. Maar hoe ziet de kerstboom van de grote sterren eruit dit jaar? Dit is een overzicht met enkele speciale bomen die ons het meest zijn opgevallen!

Kylie Jenner

Hoe kunnen we anders dan te starten bij dé internet prinses van 2019, Kylie Jenner. Dit jaar werd bekend gemaakt dat ze officieel de rijkste is van de Kardashian-Jenner familie. Dat gezegd zijnde kocht ze haar kerstdecoratie op een opmerkelijke plek namelijk… Target! Blijkbaar kocht deze miljardair haar versiering op een budget vriendelijke manier vertelde ze in haar vlog op YouTube. Ze koos voor traditionele kleuren zodat Stormi (haar dochter) opgroeit op dezelfde manier als zij.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KYLIE (@Kyliejenner)

Khloe en Kim Kardashian

Uiteraard zijn we ook benieuwd hoe de rest van deze familie kerst zal vieren.

Khloe ging voor een knalroze kerstboom, een opvallende trend bij de kerstbomen dit decennia! Kim daarentegen ging voor heel sobere en best een vreemde decoratie. Witte, moderne kerstbomen staan verspreid over haar hele huis. Zonder extra versiering. Ze kreeg hier best veel commentaar op. Wat vind jij van deze decoratie? Een nieuwe trend? Eén boom was iets traditioneler opgebouwd maar ook hier missen we toch echt wel wat decoratie.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KARDASHIAN (@Kimkardashian)

Robbie williams

Een enorme kerstboom met een mix-match aan kleuren. Met bovenaan een discobal is dit toch wel de meest kitchy kerstboom van ze allemaal. Hij noemde de boom ook “Good Sharon” om zijn nieuw album te vieren waarvan één lied “Bad Sharon” heet.

 

Victoria Beckham

Victoria Beckham deelde in November haar kerstversiering al. Hier viel één decoratiestuk meteen op. Als voormalig lid van de Spice girls plaatste ze bovenaan de boom, waar een engel of een piek hoort te staan, een Posh Spice pop. Een heel unieke maar zeker persoonlijke touch aan deze traditionele feestdag.

Hugh Jackman

Op de foto met zijn puppy Allegra weet Hugh Jackman ons te doen smelten. De X-Men ster koos ook voor witte decoratie in de boom, wat perfect past bij Allegra als je het ons vraagt!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HUGH JACKMAN (@Thehughjackman)

Amanda Holden

Deze Engelse actrice en presentatrice viel ons vooral op door de versiering in haar tuin. Een heel decor aan lichtgevende figuren doet zijn verschijning hier. Ze vertelde tijdens een interview ook dat ze enorm van Kerst houdt en ze zelf wat depressief wordt wanneer het afgelopen is.

 

Snooki

De Jersey Shore ster viert haar kerst ook traditioneel. Met kerstmutsjes en een wasbeer (?) in de boom is Nicole helemaal klaar voor een gezellige kerst met haar gezin.

Haylie Duff

De zus van Hilary Duff aka Lizzie Meguire wist deze schattige foto te maken van haar dochter Ryan. Wat een perfecte kerstsetting.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HAYLIE DUFF (@haylieduff)

 

Nicolette van Dam

Nicolette versierde de kerstboom met enkele dansmoves én unieke decoratie.
We spotten wat kerstmannetjes, ornamenten in Alice in wonderland thema en nog veel meer!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BAS SMIT (@bassmit)

Welke kerstboom vind jij het mooist?

Share.